Κετσπάγια: «Οι απουσίες μάς δίνουν την ευκαιρία να δούμε άλλους παίκτες»


Ο Ομοσπονδιακός προπονητής μας, Τιμούρ Κετσπάγια, μίλησε σε διάσκεψη τύπου ενόψει του φιλικού με την Βουλγαρία που θα γίνει στην «Αρένα». Στο πάνελ βρέθηκε και ο Κωνσταντίνος Λαϊφης από πλευράς των παικτών.


 


Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:


 


Λαϊφης:


 


“Καλησπέρα και από μένα, έχουμε δύο τεστ τις επόμενες μέρες, να δούμε που βρισκόμαστε. Να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε και να χτίσουμε μια ομάδα που να είναι ανταγωνιστική για 90 λεπτά. Και να μπορούμε σε μικρό διάστημα να έχουμε την ίδια απόδοση”.


 


Τιμούρ:


 


“Έχουμε δύο φιλικά παιχνίδια μπροστά μας. Κάποιοι παίκτες μας θα απουσιάζουν όμως οι απουσίες θα δώσουν την ευκαιρία σε άλλους παίκτες. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Αυτά τα παιχνίδια μας βοηθάνε να μάθουμε την Εθνική ομάδα και τους παίκτες. Ελπίζω στην διοργάνωση που θα συμμετέχουμε να έχουμε επιτυχίες”.


 


Για το τι θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές: “Δεν έχουμε πολλές μέρες να δουλέψουμε με την ομάδα. Απουσιάζουν αρκετοί παίκτες αλλά είναι ευκαιρία να δούμε τους άλλους παίκτες. Είναι πολύ σημαντικό να δούμε πως μπορούμε να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί. Δεν μας άξιζε το βαρύ σκορ του προηγούμενου αγώνα. Έτσι είναι το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες δεν έχουν μάθει να παίζουν κάθε 3-4 μέρες. Ελπίζω στα επίσημα παιχνίδια να είμαστε πολύ πιο έτοιμοι” 


 


Για το τι θυμάται από το παιχνίδι με την Γεωργία ως προπονητής της Γεωργίας: “Παίζουμε με μία Εθνική που έχει παράδοση στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να μην έχουν τα μεγάλα ονόματα τώρα αλλά είναι πολύ καλή ομάδα. Και αυτοί έχουν αρκετούς νέους παίκτες. Είχαμε χάσει στη Βουλγαρία 2-0 αλλά ήμασταν πολύ καλύτεροι. Στο δεύτερο ματς κερδίσαμε 2-1 στη Γεωργία. Μας περιμένει ένα καλό παιχνίδι και ελπίζουμε να ανταποκριθούμε και να κερδίσουμε”


 


Για το τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα για να έρθει η διάκριση: “Θα χρειαστούμε πολλά πράγματα να αλλάξουμε. Δεν είναι εύκολο να παίξει μία χώρα όπως η Κύπρος σε τελικό στάδιο διοργάνωσης. Προσπαθεί η ΟΥΕΦΑ να βοηθήσει αυτές τις ομάδες. Είναι δύσκολο σ΄αυτόν τον όμιλο. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι. Παίζουμε με ομάδες που είναι καλύτερες από εμάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί”


 

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.