Πολιτική

Καυγάς Καρανίκα – Πολάκη για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι: «Ποιος είναι ο μισογυνισμός Νίκο;»

Καυγά έστησαν στο Facebook ο Νίκος Καρανίκας και Παύλος Πολάκης με αφορμή την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι. 

Σημειώνεται πως η Έλενα Ακρίτα σχολιάζοντας ανάρτηση στο Facebook για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι, έκανε μια ανάρτηση με ξεκινώντας πως «το λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα». Ο Νίκος Καρανίκας έκανε λόγο μισογυνισμό γράφοντας «ο μισογυνισμός δεν είναι πολιτική» με τον Παύλο Πολάκη να του απαντά μέσω διαδικτύου.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι ακολούθησε τον δρόμο της δικαιοσύνης κατά της Έλενας Ακρίτα, ενώ ο Νίκος Καρανίκας και Παύλος Πολάκης ακολούθησαν το δρόμο του… διαδικτύου για να επιλύσουν τις διαφορές τους.

Κάτω από την ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα, ο Παύλος Πολάκης έγραψε: «Ποιος είναι ο μισογυνισμός Νίκο και ποιος τον εκφράζει;;;; Δεν σε πιάνω!!! Για εξήγησε το περισσότερο!».

Με τον Νίκο Καρανίκα να απαντά με την πρώτη ανάρτηση που είχε σχολιάσει η Έλενα Ακρίτα και τον Παύλο Πολάκη να απαντά: «Αν την πολιτική απάντηση της Ακρίτα που αναδεικνύει τη δράση της Μαρέβα Μητσοτάκη αυτά τα χρόνια τη λες μισογυνισμό τότε ζούμε σε παράλληλα σύμπαντα για να μην πω τίποτα βαρύτερο!».

Τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν να τερματίσουν τη διαμάχη γράφοντας: «Όπως εξήγησα απάντησε στη χυδαιότητα του Δημάδη με την ίδια χυδαιότητα. Τα σπίτια της Μαρέβας είναι πολιτική; Το ότι είναι σύζυγος είναι πολιτική;».

To άρθρο Καυγάς Καρανίκα – Πολάκη για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι: «Ποιος είναι ο μισογυνισμός Νίκο;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button