Καταζητείται ο 26χρονος Γιώργος Μωυσή για διάρρηξη στη Λευκωσία (pic)


Τη φωτογραφία και τα στοιχεία καταζητούμενου προσώπου δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.


 


Πρόκειται για τον Γεώργιο Μωυσή, ηλικίας 26 ετών, από Λευκωσία, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κτιρίου, κλοπής, πρόκλησης ζημιάς σε περιουσία, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα που διαπράχθηκαν την Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου, 2022, στη Λευκωσία.


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον τηλεφωνικό αριθμό 22-802222, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.


Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 26χρονος φέρεται να συνδέεται με τη διάρρηξη καταστήματος στην περιοχή Λακατάμιας, από όπου κλάπηκε ποσότητα τσιγάρων και άλλων προϊόντων καπνού. Η διάρρηξη και κλοπή διαπράχθηκε γύρω στη 01:45 ξημερώματα της Τρίτης, 22 Φεβρουαρίου.


Άλλο ένα πρόσωπο που φέρεται να συνδέεται με τη διάρρηξη και κλοπή, άντρας ηλικίας 18 ετών, συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης, από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.
 


Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.