Κατέθεσε προσφυγή κατά της απεργίας στο Παίδων Πεντέλης που είχε ως αίτημα να μην κλείσει το νοσοκομείο

Αγωγή στο Πρωτοδικείο Αθηνών για να κριθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία των εργαζομένων στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, κατέθεσε το υπουργείο Υγείας έπειτα από εντολή του Θάνου Πλεύρη. Οι εργαζόμενοι απεργούν με μοναδικό αίτημα να… συνεχίσουν να εργάζονται, καθώς η κυβέρνηση αποφάσισε να μετατρέψει το νοσοκομείο σε εμβολιαστικό κέντρο και να το βγάλει από τις εφημερίες.

Παρά το γεγονός ότι αντίθετοι με την απόφαση είναι, εκτός των εργαζομένων, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, επικεφαλής δήμων των γύρω περιοχών, η κυβέρνηση εμμένει στην απόφασή της και υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν σχέδια για οριστικό κλείσιμο του νοσοκομείου, το οποίο εκατομμύρια πολιτών από τα βόρεια προάστια, την Εύβοια και τους κοντινούς νομούς της Στερεάς Ελλάδας.

Τα αιτήματα των εργαζομένων είναι:

Να συνεχισθεί απρόσκοπτα η συμμετοχή του Νοσοκομείου μας στο πρόγραμμα εφημεριών του Λεκανοπεδίου Αττικής, δηλαδή καθημερινές εφημερίες 08:00-14:30 και 24ωρη εφημερία κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και δεύτερη Κυριακή του μήνα.

Να συνεχισθεί η λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου με ενδεχόμενη αύξηση των εμβολιαστικών γραμμών στο μέτρο των δυνατοτήτων μας.

Δείτε ακόμη: Απεργία για να μην κλείσει το Παίδων Πεντέλης- Το υπουργείο Υγείας το μετατρέπει σε εμβολιαστικό κέντρο

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.