«Καραστημένη διαιτησία από το πρώτο λεπτό, στο Δ.Σ. οι αποφάσεις για το πως θα προχωρήσουμε»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στου Ρέντη μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού στην έδρα του Παναθηναϊκού (1-1), τόνισε -ξεκάθαρα- πως η διαιτησία του ντέρμπι ήταν…. καραστημένη και προανήγγειλε εξελίξεις.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε “επίθεση” στη διαιτησία του ντέρμπι, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (1-1) εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εικόνα των παικτών της ομάδας και έκανε λόγο για διαιτητική σφαγή στο ματς της Λεωφόρου.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε ότι στο αυριανό (07.11) Δ.Σ. θα ληφθούν αποφάσεις, σχετικά με την επόμενη κίνηση των «ερυθρολεύκων». «Θα ακούσουμε τις απόψεις των μελών του ΔΣ και του κόσμου και θα αποφασίσουμε», είπε σχετικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

«Με τέτοιες αποδόσεις ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει όλα τα παιχνίδια και να πάρει το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, ό,τι έχει συμβεί από το πρώτο στο σημερινό ματς είναι μια σφαγή που δεν έχει προηγούμενο. Είναι μια από τις μεγαλύτερες σφαγές. Από το πρώτο λεπτό, με έναν στημένο διαιτητή, μία στημένη ομοσπονδία πάνε από το κακό στο χειρότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από την ώρα που έληξε το ματς έχουμε λάβει χιλιάδες μηνύματα αγανάκτησης από οπαδούς μας.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Έχω μάθει στα δύσκολα από μικρός, έχω μάθει να αλλάζω τις καταστάσεις όταν χρειάζεται να αλλάξουν και μέχρι σήμερα τις περισσότερες φορές είμαστε νικητές. Το ίδιο πιστεύω ότι μπορεί να συμβεί και τώρα, αλλά αυτό που θα κάνουμε είναι ότι θα έχουμε ένα Διοικητικό Συμβούλιο, θα ακούμε τις απόψεις των μελών του ΔΣ και του κόσμου και να αποφασίσουμε.

Σας λέω και πάλι και στεναχωρημένος είμαι και αγανακτισμένος είμαι γι’ αυτό που ζήσαμε σήμερα. Αλλά από την άλλη πλευρά, είμαι χαρούμενος γιατί όλοι αυτοί οι μεγάλοι παίκτες απέδειξαν μπορούν να παίξουν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και να νικήσουν, ακόμα κερδίσαμε και τη διαιτησία που από το πρώτο λεπτό ήταν καραστημένη αυτά έχω να πω, εμείς στο τέλος είμαστε νικητές.

Όσο δύσκολο κι αν ακούγεται, από την άλλη πρέπει να δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Όταν δεν μπορείς να προχωρήσεις με νόμιμα μέσα και όταν κάνεις αυτό που πρέπει, να παίξεις ωραίο ποδόσφαιρο, να ισχύουν οι κανονισμοί. όταν αυτά καταπατούνται, πρέπει να αποφασίσουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν είναι εύκολες αποφάσεις αυτές. Θα γίνει ένα Διοικητικό Συμβούλιο και θα αποφασίσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.