Καβάλα: Πνευμονικό οίδημα και καρδιοαναπνευστική ανακοπή τα αίτια θανάτου του βρέφους

Στο πένθος έχει βυθιστεί η περιοχή του Κρυονερίου στην Καβάλα μετά τον ξαφνικό χαμό του βρέφους.

Την Κυριακή (7/5) έγινε η νεκροψίανεκροτομή στο βρέφος που βρέθηκε νεκρό και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η ιατροδικαστής Κομοτηνής, Αικατερίνη Αποστολίδη, στην έκθεσή της κάνει λόγο για πνευμονικό οίδημα και καρδιοαναπνευστική ανακοπή.

Ωστόσο, σε εκκρεμότητα παραμένουν τα αποτελέσματα ιστολογικών – τοξικολογικών εξετάσεων τα οποία θα γίνουν γνωστά το αμέσως επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με το star Βορείου Ελλάδος, το άτυχο βρέφος βρήκαν νεκρό ο παππούς και η γιαγιά. Το μωρό διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στις 08.40, στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Ήταν μέσα στα αίματα, αγκαλιά με τη μητέρα του»

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα GRTimes, και όσα είπε η γιαγιά του παιδιού, το αγοράκι ήταν ζωντανό τρεις ώρες πριν, όταν το σήκωσε η μητέρα του για να το ταΐσει. Εντόπισε το πρωί το νεκρό βρέφος που ήταν αγκαλιά με τη μητέρα του, η οποία κοιμόταν. Σύμφωνα με τα όσα είπε, το μωρό ήταν γεμάτο αίματα.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του τόσο πρόωρα το 20 ημερών αγοράκι. Το Αστυνομικό Τμήμα Κρηνίδων έχει ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν.


Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.