Ιωνικός – ΠΑΟΚ: Χωρίς κόσμο οι Θεσσαλονικείς στη Νίκαια

Χωρίς τον κόσμο του θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό, μιας και οι αρχές δεν επέτρεψαν την οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση των φίλων του Δικεφάλου του Βορρά στη Νίκαια.

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας αλλά και οι φίλοι του Ιωνικού που έχουν βρεθεί σε τουλάχιστον ένα εντός έδρας παιχνίδι τη φετινή σεζόν

Η ανακοίνωση του Ιωνικού:

Η ΠΑΕ Ιωνικός προχωρά σε ορισμένες διευκρινίσεις σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας αλλά και οι φίλοι της ομάδας μας που έχουν βρεθεί σε τουλάχιστον ένα εντός έδρας παιχνίδι τη φετινή σεζόν, κάτι που θα μπορεί να επιβεβαιωθεί μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος.

Θύρα για τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας δεν θα ανοίξει, μετά και την απαγόρευση της αστυνομίας για οργανωμένη και μεμονωμένη ανακοίνωση. Γι’ αυτό και παρακαλούμε τους φίλους του ΠΑΟΚ να σεβαστούν τις αποφάσεις των αρμόδιων αρχών και να μην παρευρεθούν στο γήπεδο της Νεάπολης.

Επαναλαμβάνουμε, δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο της Νεάπολης την Πέμπτη (10/11) θα έχουν μόνο όσοι έχουν εισιτήριο διαρκείας ή αγοράσουν απλό εισιτήριο!

Εδώ μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες με τα ωράρια διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα.

To άρθρο Ιωνικός – ΠΑΟΚ: Χωρίς κόσμο οι Θεσσαλονικείς στη Νίκαια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.