Κόσμος

Ιταλία: Ferrari που έτρεχε με 200 προσέκρουσε σε νησίδα – Με DNA η αναγνώριση των νεκρών

Μία Ferrari που έτρεχε με 200 χιλιόμετρα την ώρα προσέκρουσε σε νησίδα σε αυτοκινητόδρομο της Ιταλίας την Κυριακή, με αποτέλεσμα οι δύο επιβαίνοντες να βρουν ακαριαίο θάνατο.

Από την πρόσκρουση το αυτοκίνητο κόπηκε στη μέση. Το μπροστινό μέρος προσέκρουσε στην τσιμεντένια νησίδα και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ το πίσω μέρος εκτινάχθηκε στα 50 μέτρα.

X/Twitter

Ως αιτίες του δυστυχήματος ερευνώνται η υψηλή ταχύτητα καθώς το αυτοκίνητα έτρεχε με 200 χιλιόμετρα την ώρα ή κάποια ξαφνική αδιαθεσία του οδηγού, ο οποίος ήταν 41 ετών, σερβικής καταγωγής, πολιτογραφημένος Ελβετός, ενω η ταυτότητα της γυναίκας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν περίπου πέντε ώρες για να απεγκλωβίσουν το ζευγάρι.

Αρχικά η ταυτοποίησή των δύο επιβαινόντων δεν ήταν δυνατή και από τις τσάντες που βρέθηκαν στο πορτμπαγκάζ, εκτιμήθηκε πως επρόκειτο για τουρίστες στην περιοχή για το Σαββατοκύριακο του Πάσχα.

Τη Δευτέρα 1 Απριλίου, ο αδελφός του οδηγού του αυτοκινήτου εμφανίστηκε στην τροχαία για την ταυτοποίηση, ωστόσο για τη γυναίκα θα χρειαστεί εξέταση DNA.


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button