Θλίψη στους Οικολόγους για τον θάνατο του Ανδρέα Δημητρόπουλου (pic)


Ειλικρινή συλλυπητήρια για το θάνατο του Ανδρέα Δημητρόπουλου εξέφρασε σε ανακοίνωση το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.


Αυτούσια η ανακοίνωση:


Με μεγάλη μας θλίψη ενημερωθήκαμε για το θάνατο του Ανδρέα Δημητρόπουλου ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών. Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος ήταν ιδρυτικό μέλος της ομοσπονδίας περιβαλλοντικών οργανώσεων και πρωτοστάτης στην προστασία των θαλάσσιων χελωνών, καθώς με δική του πρωτοβουλία οι θαλάσσιες χελώνες και τα αυγά τους προστατεύονται από το 1971 με βάση τον περί Αλιείας νόμο


Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος στο παρελθόν τιμήθηκε από το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών για την αφοσίωση και την σημαντική προσφορά του στη φύση και στο περιβάλλον της Κύπρου με το Ετήσιο Βραβείο Προσφοράς στο Περιβάλλον.


Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και σε όλους τους φίλους και συγγενείς του εκλιπόντος.


Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.


Η ανάρτηση του Χαράλαμπου Θεοπέμπτου


Σήμερα έφυγε ο Ανδρέας Δημητρόπουλος ο άνθρωπος που έδεσε το όνομα του με το πρόγραμμα των χελώνων στην Κύπρο που μαζί με τη γυναίκα του τη Μυρούλα πρόσφεραν όσο λίγοι στην Κύπρο για την προστασία της φύσης. Και η δουλειά τους δεν ήταν εύκολη αφού συχνά βρισκόντουσαν απέναντι από το θυμό και την οργή των ανθρώπων της περιοχής. Μια φορά θυμάμαι που μιλούσα μαζί τους και τους είχαν κάψει το προηγούμενο βράδυ το αυτοκίνητο τους…


Στο καλό φίλε μου και δύναμη στην αγαπημένη μου Μυρούλα που και αυτή έδωσε πολλά στον τόπο μας μέσα από τη δουλειά της αλλά και την προσφορά της στην Ομοσπονδία Περιβαλλοντικών Οργανώσεων.


Τεράστια η απώλεια …Διαβάστε επίσης: Με τη θυσία του αποσόβησε μεγαλύτερη τραγωδία-Ημέρα μνήμης για τον Χαραλάμπους

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.