Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε 60χρονος για τον θάνατο 51χρονου αλλοδαπού εργάτη

Προφυλακίστηκε ένας 60χρονος στη Θεσσαλονίκη, για τη δολοφονία, όπως αντιμετωπίζεται από τις αρχές, 51χρονου αλλοδαπού, η σορός του οποίου είχε βρεθεί τον περασμένο Νοέμβριο στην περιοχή της Αρέθουσας όπου είχε πάει για εργασίες παράνομης υλοτόμησης.

Συγκεκριμένα, ο 60χρονος κλήθηκε να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με δόλο, ενώ με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα αποφασίστηκε η προσωρινή του κράτηση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Τα ίχνη του 51χρονου από την Αλβανία, είχαν χαθεί την 1η Νοεμβρίου οπότε ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Τελικά βρέθηκε σχεδόν μία εβδομάδα αργότερα νεκρός σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Από την ιατροδικαστική έρευνα προέκυψε ότι έφερε μεταθανάτιες κακώσεις που προκλήθηκαν από άγρια ζώα κατά το διάστημα που αγνοείτο η τύχη του, ενώ, επιπλέον υπήρχαν ενδείξεις για τραύματα στο αριστερό πόδι από αλυσοπρίονο, γεγονός στο οποίο συνηγορούσαν τα σκισίματα στο παντελόνι του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 60χρονος κατηγορούμενος είχε πάρει μαζί του τον 51χρονο για να τον απασχολήσει στις εργασίες παράνομης υλοτόμησης. Ο ίδιος διατείνονταν στους αστυνομικούς που ανέλαβαν να διερευνήσουν τις συνθήκες θανάτου ότι ο αλλοδαπός τραυματίστηκε με αλυσοπρίονο κατά την κοπή ενός δένδρου, ισχυρισμό που επανέλαβε κατά την απολογία του στην ανακρίτρια.

Αυτό όμως που κίνησε τις υποψίες των Αρχών είναι ότι αμέσως μετά το συμβάν δεν ανέφερε τίποτα για τον τραυματισμό του εργάτη, τον οποίο άφησε αβοήθητο στο σημείο και επιπλέον πέταξε στο δρόμο το κινητό τηλέφωνο του παθόντος για να μην καταστεί εφικτός ο εντοπισμός του.


Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.