Θεοδωρικάκος: Η Τουρκία έχει οργανωμένο σχέδιο – Πάνω από 1.500 προσπάθησαν να περάσουν σε μια μέρα τον Έβρο

Τη νέα υβριδική απειλή εκ μέρους της Τουρκίας στην Ελλάδα περιέγραψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος ο οποίος βρέθηκε χθες πάλι στον Έβρο

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος μίλησε για ένα οργανωμένο σχέδιο προώθησης μεταναστών στα ελληνικά σύνορα από την πλευρά της Τουρκίας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως είπε, χθες (Τετάρτη 21/09/2022) περίπου 1.500 άτομα επιχείρησαν να περάσουν στη χώρα μας από τα σύνορα στον Έβρο και επέστρεψαν πίσω όταν διαπίστωσαν την ισχυρή παρουσία μέτρων αποτροπής.

«Θέλω να είναι ξεκάθαρο, ότι οργανωμένο σχέδιο από την πλευρά της Τουρκία είναι προφανές ότι υπάρχει, σε πλείστες όσες περιπτώσεις τους φέρνουν οχήματα της τουρκικής στρατοχωροφυλακής. Δεν το λες ούτε αυθόρμητο, ούτε ανοργάνωτο αυτό», σημείωσε ακόμα.

Τόνισε επίσης ότι η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά την κατάσταση για να μην έχουμε επανάληψη του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου του 2020.

 

To άρθρο Θεοδωρικάκος: Η Τουρκία έχει οργανωμένο σχέδιο – Πάνω από 1.500 προσπάθησαν να περάσουν σε μια μέρα τον Έβρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.