Θήβα: Δύο συλλήψεις και «λουκέτο» σε δύο συνδέσμους οπαδών για παράνομη λειτουργία

Δύο ακόμα σύνδεσμοι οπαδών που δεν διέθεταν άδεια λειτουργίας εντοπίστηκαν από τις Αρχές στη Θήβα με την αστυνομίας να προχωρά σε δύο συλλήψεις. 

Άλλος ένα ξαφνικός έλεγχος της αστυνομίας σε συνδέσμους οπαδών, αυτή τη φορά στην περιοχή της Θήβας, κατέληξε σε δύο συλλήψεις και κλείσιμο δύο χώρων που λειτουργούσαν χωρίς άδεια.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ στις (11/2) το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν έρευνες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, σε λέσχες φιλάθλων αθλητικών σωματείων.

Στο πλαίσιο των νομότυπων ερευνών που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι δύο λέσχες δεν διέθεταν την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας, με αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο ημεδαποί, υπεύθυνοι αυτών των χώρων. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση νομοθεσίας περί αθλητισμού, ενώ οι προαναφερόμενοι χώροι σφραγίστηκαν με σχετική απόφαση.

Θυμίζουμε, πως το Σάββατο (12/2) η αστυνομία ανακοίνωσε πως σφραγίστηκαν 12 σύνδεσμοι στην Αττική και 11 στη Θεσσαλονίκη καθώς λειτουργούσαν χωρίς άδεια, ενώ βρέθηκαν εντός τους και αρκετά πολεμοφόδια.

 

To άρθρο Θήβα: Δύο συλλήψεις και «λουκέτο» σε δύο συνδέσμους οπαδών για παράνομη λειτουργία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.