Θάνατος βρέφους στην Άρτα: Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον πατέρα

Αυτή την ώρα ο ίδιος νοσηλεύεται φρουρούμενος και σε καταστολή στο Νοσοκομείο της Άρτας, ενώ σε καταστολή βρίσκεται και η 27χρονη μητέρα του άτυχου βρέφους.

Το ζευγάρι νοσηλέυεται σε ξεχωριστούς ασφαλείς θαλάμους.

Η νεκροψία-νεκροτομή, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Από την πρώτη στιγμή στο Νοσοκομείο της Άρτας βρίσκονται οι συγγενείς και οι συνάδελφοι του ζευγαριού, προσπαθώντας να υποστηρίξουν ψυχολογικά τους γονείς, με τους οποίους όμως δεν έχουν καταφέρει ακόμα να επικοινωνήσουν λόγω της κατάστασής τους.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ «το προσωπικό έδωσε και τη ψυχή του να το επαναφέρει. Παρ ότι ήταν στην αλλαγή βάρδιας παρέμειναν στο νοσοκομείο οι πρωινοί συνάδελφοι. Μαζί με τους απογευματινούς, όλοι μαζί οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο έκαναν τα πάντα να το επαναφέρουν. Πέραν του πρωτοκόλλου. Δεν τα κατάφεραν. Δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό τέλος του βρέφους. Βρίσκεται νεκρό στο νοσοκομείο».

Τον φρουρούν γιατί απειλούν να τον λιντσάρουν

Έξω από το νοσοκομείο επικρατεί έντονο κλίμα, καθώς από νωρίς βρίσκονται συγγενείς της 27χρονης, οι οποίοι απειλούν να μπουν στο νοσοκομείο, προκειμένου να τον λιντσάρουν, καθώς τον θεωρούν υπαίτειο για αυτή την τραγωδία.


Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.