Η Saucony στο πλευρό του 5ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας


Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας ανακοινώνει με χαρά τη συνεργασία του με την  εταιρία Saucony. Μάλιστα, οι δύο εταιρίες προχωρούν για πρώτη χρονιά στη δημιουργία συλλεκτικών φανελών που θα αναδεικνύουν την πόλη του Ζήνωνα και θα είναι διαθέσιμες στο Runner Store, το πρώτο κατάστημα πώλησης ειδών αποκλειστικά για δρομείς.


Η Saucony φροντίζει να δίνει στους δρομείς περισσότερους τρόπους να προκαλούν τον εαυτό τους και να ξεπερνούν τα όρια τους κάθε μέρα, χάρη στη δέσμευσή της για σχεδιασμό και καινοτομία.


Η Saucony


Η Saucony, λειτουργεί αποκλειστικά για τους δρομείς, καθώς είναι αυτοί που αποτελούν την έμπνευση και την πηγή κάθε καινοτομίας τους. Οι δρομείς και οι ανάγκες τους αποτελούν την κινητήρια δύναμη για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων προϊόντων, ενώ είναι ο λόγος για να παραμένουν διαρκώς ανταγωνιστικοί, ειλικρινείς και πάντα διψασμένοι για νέες κατακτήσεις. Η απόλυτη αφοσίωσή και το πάθος που τους χαρακτηρίζει εξηγούν γιατί έχουν καταφέρει να κατασκευάζουν τα κορυφαία παπούτσια και ρούχα running στον κόσμο.


Το Runner Store


Το Runner Store είναι το κατάστημα που προσφέρει σε όλους, τα κατάλληλα προϊόντα που έχουν ως στόχο να απογειώσουν την υγεία, την αδρεναλίνη, τις εμπειρίες και τις επιδόσεις με τα καλύτερα running προϊόντα της αγοράς. Μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα σας παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ Saucony, Hoka, Adidas, Asics, Brooks, Salomon, Under Armour, Puma και πολλά ακόμη brand που θα γίνουν ο καλύτερος σύμμαχος σας στο τρέξιμο!


5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας


Ο 5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είναι έτοιμος για άλλη μια χρονιά να υποδεχθεί τους χιλιάδες δρομείς του. Με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022, δρομείς από όλο τον κόσμο θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους σε μία από τις 7 διαδρομές του και θα γίνουν μέρος της μεγαλύτερης γιορτής του αθλητισμού.


Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής ξεκινάει με την βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου (42.195 χλμ.), του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ) και των 10 χλμ αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5 χλμ αγώνα δρόμου και των 5 χλμ εταιρικού αγώνα, οπου ομάδες και εταιρείες από όλη την Κύπρο θα δοκιμάσουν τα όρια τους. Η ημέρα ολοκληρώνεται με το Fun Race 1 χλμ για τους ενήλικες και με το McDonald’s™ Kids Race 1 χλμ, όπου εκατοντάδες παιδιά θα πλημμυρίσουν την παραλία των Φοινικούδων, όπως σε κάθε διοργάνωση.


Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  έχει πιστοποιηθεί από την AIMS, τη Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Μεγάλων Αποστάσεων, από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσης του, ενώ αποτελεί τον πρώτο πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου. H διοργάνωση του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας έχει βραβευτεί με περισσότερα από 50 βραβεία σε Κύπρο και εξωτερικό.

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.