Η Τσέλσι απέλυσε εμπορικό διευθυντή για ακατάλληλα μηνύματα σε οικονομικό ατζέντη

Δεν πρόλαβε να συμπληρώσει ένα μήνα στη θέση του και η Τσέλσι τον… έστειλε. Οι Λονδρέζοι απέλυσαν τον εμπορικό διευθυντή τους λόγω ακατάλληλων μηνυμάτων που έστελνε σε γυναίκα οικονομικό ατζέντη.

Όπως αναφέρει η Telegraph, η γνωστή Νοτιοκορεάτισσα μάνατζερ, Καταλίνα Κιμ, δέχτηκε χυδαία μηνύματα από τον εμπορικό διευθυντή της Τσέλσι, Ντάμιαν Γουίλαμπι, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο στους «μπλε» πριν από μόλις έναν μήνα!

Ο Γουίλοουμπαϊ ζητούσε από την Καταλίνα Κιμ γυμνές φωτογραφίες και την προσκαλούσε στο Λονδίνο για σεξουαλικές περιπτύξεις.

Ο νέος ιδιοκτήτης της λονδρέζικης ομάδας, Τομ Μπόλι, δεν άργησε να κάνει το.. αυτονόητο, καθώς μέσα σε λίγες ώρες -από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση- απομάκρυνε τον Γουίλαμπι από το πόστο του, με τους Άγγλους να αναφέρουν πως ήδη η διοίκηση της Τσέλσι έχει ζητήσει συγγνώμη στην Καταλίνα Κιμ για τις πράξεις του τέως πλέον, εμπορικού διευθυντή του συλλόγου.

“Ο σύλλογος είναι αφοσιωμένος στη δημιουργία ενός κλίματος που εμπεριέχει αρχές”, αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της απόλυσης.

To άρθρο Η Τσέλσι απέλυσε εμπορικό διευθυντή για ακατάλληλα μηνύματα σε οικονομικό ατζέντη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.