Η Πρέσβυς της Ελλάδας στην Αλβανία θα συναντήσει τον υπό κράτηση Έλληνα υποψήφιο δήμαρχο Χειμάρρας

Σε πλήρη εξέλιξη είναι το διπλωματικό θρίλερ που ξέσπασε σήμερα (12.05.2023) μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας με επίκεντρο τη Χειμάρρα

Πρωταγωνιστές είναι η κυβέρνηση της Αλβανίας και ο Έλληνας υποψήφιος δήμαρχος Χειμάρρας, με τις Αρχές της γείτονος χώρας να προχωρούν στη σύλληψη του και να τον κρατούν στο αστυνομικό τμήμα της Αυλώνας.

Μετά από την επικοινωνία του Νίκου Δένδια με τον Έντι Ράμα, το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών γνωστοποιεί ότι στο Α.Τ. μεταβαίνει η Πρέσβυς της Ελλάδας στην Αλβανία: 

«Κατόπιν οδηγιών του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, η Πρέσβυς της Ελλάδας στην Αλβανία, Κωνσταντίνα Καμίτση, μεταβαίνει στο Αστυνομικό Τμήμα Αυλώνας προκειμένου να συναντήσει τον υποψήφιο Δήμαρχο στον Δήμο Χειμάρρας με το ΚΕΑΔ, Διονύση-Φρέντη Μπελέρη, ο οποίος κρατείται εκεί.

Νωρίτερα, η Ελληνίδα Πρέσβυς είχε προβεί σε σχετικό διάβημα στο Υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας.

Επιπροσθέτως, η Πρέσβυς της Ελλάδας στην Αλβανία, ενημέρωσε για την υπόθεση της σύλληψης του Φρέντη Μπελέρη, τους Πρέσβεις των κρατών-μελών της Ε.Ε. στην Αλβανία, κατά τη διάρκεια σημερινής συνάντησής τους».

To άρθρο Η Πρέσβυς της Ελλάδας στην Αλβανία θα συναντήσει τον υπό κράτηση Έλληνα υποψήφιο δήμαρχο Χειμάρρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate