Η ομορφιά της διαφορετικότητας και της ισότητας σε ένα κοινωνικό γεύμα… καθαρά από αγάπη

Ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον. Έχουμε αναρωτηθεί, ωστόσο, ποια θέση έχει αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό μας στη σύγχρονη πραγματικότητα; Αναμφίβολα, δεν είναι λίγες οι φορές, που μέσα στους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας, αισθανόμαστε πως η αποξένωση μας «χτυπάει» την πόρτα και αμελούμε την ανάγκη μας για κοινωνική επαφή.

Επαφή με έναν φίλο, με έναν περαστικό, ακόμη και με έναν γνωστό-άγνωστο. Ειδικά μετά από αρκετούς μήνες αναγκαστικής απομόνωσης, η θέλησή μας για κοινωνικοποίηση, συντροφικότητα και επαφή με νέους ανθρώπους και διαφορετικές προσωπικότητες είναι πιο εμφανής από ποτέ.

Ομολογουμένως, οι πιο όμορφες στιγμές είναι αυτές που μοιραζόμαστε. Στιγμές ξεγνοιασιάς, χαράς και απόλυτης ελευθερίας, κατά τη διάρκεια των οποίων άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, βγάζουν τις «μάσκες» τους -κυριολεκτικά και μεταφορικά- και γίνονται ένα, μέσα από ιστορίες, διηγήσεις και άφθονο γέλιο. Μία από αυτές τις μοναδικές στιγμές βιώσαμε την περασμένη Πέμπτη, χάρη στην πρωτοβουλία της Food On να φέρει και πάλι στις ζωές μας τον θεσμό των κοινωνικών γευμάτων, μέσα από 5 Social Dinings, που διοργανώνει σε συνεργασία με το AVA.

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.