Η Νίκη Κεραμέως στην Αγία Παρασκευή με πολίτες αλλά και με την Έρρικα, μία πανέμορφη λευκή σκυλίτσα

Μία ευχάριστη παρουσία έκανε την εμφάνισή της στο πλάι της Νίκης Κεραμέως, στις συναντήσεις της με πολίτες της Αγίας Παρασκευής. Η υπουργός Παιδείας και υποψήφια στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 21ης Μαΐου απόλαυσε την παρουσία της Έρρικας, μίας λευκής πανέμορφης σκυλίτσας.

Η Νίκη Κεραμέως περιόδευσε στις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής, ενώ βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις εκλογές για την ανάδειξη νέας κυβέρνησης. Η υπουργός Παιδείας και υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας, συζήτησε με μικρούς και μεγάλους πολίτες, καταστηματάρχες αλλά και μαθητές σχολείων της περιοχής.  

Μία ιδιαίτερα ευχάριστη σκηνή ήταν η εμφάνιση της Έρρικας, που δέχτηκε με πολύ χαρά τα χάδια και την αγκαλιά της υπουργού, σκορπώντας χαμόγελα στους παριστάμενους.

Τις συνομιλίες της με κατοίκους της Αγίας Παρασκευής, καθώς και το ευχάριστο στιγμιότυπο με την πανέμορφη Έρρικα, μοιράστηκε η Νίκη Κεραμέως στα social media.

«Στην Αγία Παρασκευή, με καταστηματάρχες, με νέες και νέους, ανθρώπους της πόλης, με συνταξιούχους, αλλά και με την Έρρικα ένα πανέμορφο σκυλάκι. Περπατήσαμε, συζητήσαμε και ακούσαμε τους προβληματισμούς, τα όνειρα και τις προσδοκίες των συμπολιτών μας. Όλοι μαζί για την Ελλάδα που μας αξίζει, μας εμπνέει, μας ενώνει! #MeTiNiki #ΜΠΟΡΟΥΜΕ #ΝΔ #Εκλογες2023».

 

 

To άρθρο Η Νίκη Κεραμέως στην Αγία Παρασκευή με πολίτες αλλά και με την Έρρικα, μία πανέμορφη λευκή σκυλίτσα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate