Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι συνεχάρη όσους συμμετείχαν στον Μαραθώνιο της Αθήνας

Με τον δικό της τρόπο η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη συνεχάρη όσους συμμετείχαν στον 39ο Μαραθώνιο της Αθήνας.

Σε μια ανάρτηση σε πολλούς συμβολισμούς η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη στέκεται στην μαχητικότητα των όσων πήραν μέρος στον Μαραθώνιο προσθέτοντας και χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Πρόκειται για όσους κατάφεραν με «επιμονή, σκληρή δουλειά και δύναμη» να πετύχουν το όνειρό τους με την κ. Γκραμπόφσκι να μοιράζει τα συγχαρητήριά της.

Χαρακτηριστικά η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη έγραψε: «Στα πρόσωπα των αθλητών που αγωνίστηκαν με αμαξίδιο, της Βασιλικής, του Χαράλαμπου και του κ. Στέλιου βλέπουμε τον αγώνα του καθενός και της καθεμιάς να πραγματοποιήσει το όνειρο του, την επιμονή, την σκληρή δουλειά και τη δύναμη για να φωνάξουμε το δικό μας «Νενικήκαμεν». Πολλά συγχαρητήρια και του χρόνου! 💪🏃

-The Athens Classic Marathon The Authentic is an annual marathon road race held in Athens, Greece. Congratulations to those who participated. They inspired us strength, courage and patience».

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki)

To άρθρο Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι συνεχάρη όσους συμμετείχαν στον Μαραθώνιο της Αθήνας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate