Η Λούκα Κατσέλη στηρίζει την Έφη Αχτσιόγλου – «Μια γυναίκα με αποδεδειγμένο θετικό αποτύπωμα στην πολιτική»

Λούκα Κατσέλη με ανάρτησή της στο Facebook εξέφρασε την στήριξή της στην Έφη Αχτσιόγλου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανάρτησή της η Λούκα Κατσέλη χαρακτηρίζει την Έφη Αχτσιόγλου ως «μια αξιόλογη γυναίκα που πήρε τη γενναία απόφαση να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της για την προεδρία του κόμματος».

Αναλυτικά στην ανάρτηση της αναφέρει: 

«Μια γυναίκα με αποδεδειγμένο θετικό αποτύπωμα στην πολιτική: Ως  επικεφαλής της ομάδας διαπραγμάτευσης του Υπουργείου Εργασίας με τους θεσμούς και Υπουργός Εργασίας από το 2016-2019 κατάφερε να επαναφέρει τις συλλογικές συμβάσεις μετά από δύσκολες διαπραγματεύσεις με την Τρόικα.

Έχοντας προσωπικά διαγραφεί 2 φορές από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός  μου λόγω της προάσπισης των συλλογικών διαπραγματεύσεων και των εργασιακών δικαιωμάτων, η επιτυχία της Έφης ήταν και για μένα δικαίωση..  

Μια γυναίκα  με στέρεη επιστημονική συγκρότηση: Αριστούχος απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο δημόσιο δίκαιο και τις πολιτικές επιστήμες και από το 2015 διδάκτορας νομικής στο εργατικό δίκαιο με τιμητική διάκριση.  

Μια γυναίκα, που αν και νέα, έχει κολλήσει ένσημα:  δικηγορία στη Θεσσαλονίκη, διαπιστευμένη κοινοβουλευτική βοηθός στο Ευρωκοινοβούλιο, επιστημονική συνεργάτις στο Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου.

Πέρα  από την άσκηση αποτελεσματικής και ουσιαστικής αντιπολίτευσης που αποτελεί προϋπόθεση για την στήριξη της δημοκρατίας, οι προκλήσεις και οι ευθύνες μπροστά είναι μεγάλες τόσο για τη χώρα όσο και για τον προοδευτικό χώρο: ανάγκη εκπόνησης ενός εθνικού σχεδίου βιώσιμης παραγωγικής ανασυγκρότησης με διατήρηση της κοινωνικής συνοχής,  ανάγκη ιεράρχησης προτεραιοτήτων, πολιτικών και μέτρων πολιτικής στη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται, ανάγκη προσδιορισμού της ιδεολογικής  ταυτότητας και των στόχων μιας σύγχρονης προοδευτικής παράταξης,  ανάγκη κατάλληλης στελέχωσης και αναδιοργάνωσης  του κόμματος,

Έφη, καλή επιτυχία και καλή δύναμη…».

To άρθρο Η Λούκα Κατσέλη στηρίζει την Έφη Αχτσιόγλου – «Μια γυναίκα με αποδεδειγμένο θετικό αποτύπωμα στην πολιτική» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate