Η κυβέρνηση συμφωνεί, σοβαρή αστοχία η υπόθεση των παρακολουθήσεων

Στην ηχηρή παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή για την υπόθεση των παρακολουθήσεων αναφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης (01.09.2022) ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, μιλώντας στον ρ/σ του ΣΚΑΪ. 

«Η κυβέρνηση συμφωνεί με όσα δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. Πρόκειται για σοβαρή αστοχία και πολύ σοβαρή υπόθεση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, αναφερόμενος στα όσα είπε για το θέμα των παρακολουθήσεων ο πρώην πρωθυπουργός κατά την διάρκεια ομιλίας του στα Ανώγεια

Ο υπουργός Επικρατείας τόνισε δε ότι συμφωνεί και με την αναφορά Καραμανλή ότι η «η επίκληση του απορρήτου σε τέτοιες περιπτώσεις υποτάσσεται στην ανάγκη κάθαρσης του δημόσιου βίου», σημειώνοντας ότι αυτό έκανε και η κυβέρνηση ζητώντας από τον Νίκο Ανδρουλάκη να ενημερωθεί από τον διοικητή της ΕΥΠ. Εξήγησε ότι αυτό δεν προβλέπεται απο τη διαδικασία, αλλά το ζήτησε κατ’ εξαίρεση λόγω της σοβαρότητας του ζητήματος, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι η υπόθεση πρέπει να γίνει σουρωτήρι. 

Ο Άκης Σκέρτσος υπογράμμισε ότι η υπόθεση των παρακολουθήσεων είναι πολύ σοβαρό ζήτημα, που αποτελεί κακή στιγμή για την κυβέρνηση. Όπως ανέφερε, έχει προβληματίσει τους πολίτες και πρωτίστως τον πρωθυπουργό, ο οποίος προχώρησε στις απαραίτητες πρωτοβουλίες, ακολούθησαν παραιτήσεις, ενώ παραδέχθηκε ότι χρειάζεται θωράκιση των διαδικασιών για τις νόμιμες παρακολουθήσεις. 

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.