Η ΕΟΚ ανακοίνωσε Δημήτρη Διαμαντίδη – Ο νέος ρόλος του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης εντάχθηκε και επίσημα στο δυναμικό της ΕΟΚ. Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ ανέλαβε ρόλο συμβούλου στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ελληνικής ομοσπονδίας μπάσκετ  και στις εθνικές ομάδες μέχρι 18 ετών.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είχε συναντηθεί πριν από λίγες ημέρες με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, με τους δύο άνδρες να δίνουν τα χέρια, προκειμένου ο άλλοτε σπουδαίος γκαρντ να βοηθήσει το πλάνο της ομοσπονδίας για την εξέλιξη των ταλαντούχων Ελλήνων παικτών.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα έχει στενή συνεργασία με τον πρώην συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό και νυν υπεύθυνο αναπτυξιακού στον Νότο, Κώστα Τσαρτσαρή.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Μία ξεχωριστή συνεργασία αρχίζει από σήμερα η ΕΟΚ και το τμήμα ανάπτυξης του μπάσκετ, που υποδέχεται τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο άνθρωπος που έγραψε τη δική του σημαντική ιστορία ως αθλητής στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ, αναλαμβάνει τον ρόλο του συμβούλου στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας, όπως επίσης και στις Εθνικές ομάδες μέχρι 18 ετών.

«Δέχτηκα με χαρά την πρόταση να συνεργαστώ με ανθρώπους που περάσαμε πολλά χρόνια και πολλές στιγμές μαζί στα γήπεδα και έχουμε αναπτύξει σταθερές σχέσεις σεβασμού, εκτίμησης και φιλίας, για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε τα νέα παιδιά να αγαπήσουν το μπάσκετ και να τα βοηθήσουμε να εξελιχθούν. Η προοπτική είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά και τιμητική, νιώθω ότι υπάρχει μεγάλη ευθύνη και είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε κάτι καλό», είπε ο Δημήτρης Διαμαντίδης μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας. Αυτή, εκτός από τον συμβουλευτικό ρόλο, προβλέπει και τη συμμετοχή του σε εκπαιδευτικές ημερίδες.

To άρθρο Η ΕΟΚ ανακοίνωσε Δημήτρη Διαμαντίδη – Ο νέος ρόλος του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.