Η βασίλισσα Ελισάβετ μίλησε τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό Τζόνσον


Η βασίλισσα Ελισάβετ μίλησε σήμερα τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, καθώς συνεχίζει να ασκεί τα επίσημα καθήκοντά της μολονότι βρέθηκε θετική στην Covid-19, ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ.


 


Τα Ανάκτορα ανέφεραν την Κυριακή ότι η 95χρονη βασίλισσα παρουσιάζει ελαφρά συμπτώματα κρυολογήματος αλλά θα συνεχίσει να εργάζεται, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η μακροβιότερη μονάρχης του κόσμου δεν είναι σοβαρά άρρωστη. Στις 8 Φεβρουαρίου είχε συναντηθεί με τον γιο της, τον πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος βρέθηκε θετικός στην Covid-19 δύο ημέρες αργότερα.


Η Ελισάβετ μίλησε με τον Τζόνσον κατά την καθιερωμένη, εβδομαδιαία τηλεφωνική επικοινωνία που έχει με τον πρωθυπουργό της χώρας.


Η βασίλισσα, που είναι πλήρως εμβολιασμένη, αστειεύτηκε την περασμένη εβδομάδα για την υγεία της, λέγοντας ότι «δεν μπορεί να κινηθεί», αφότου κυκλοφόρησαν πολλές φήμες για την κατάστασή της επειδή τον περασμένο Οκτώβριο πέρασε μια νύχτα σε νοσοκομείο και οι γιατροί της συνέστησαν να ξεκουραστεί.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.