Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα για το πουκάμισο με τα παπαγαλάκια που φόρεσε στη Βουλή: «Είχε συμβολισμό»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας άκουσε ουκ ολίγα για την… ενδυματολογική του επιλογή στην ορκωμοσία της νέας Βουλής, καθώς εμφανίστηκε στο Κοινοβούλιο φορώντας ένα πουκάμισο με παπαγαλάκια.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που… καυτηρίασαν την εμφάνιση του Σπύρου Μπιμπίλα στην Βουλή και ο γνωστός ηθοποιός και νυν βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας πήρε θέση στο όλο θέμα και απάντησε στα επικριτικά σχόλια για το πουκάμισό του.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας εξήγησε μιλώντας σήμερα στην εκπομπή Breakfast@Star ότι δεν έβαλε τυχαία το συγκεκριμένο πουκάμισο στη Βουλή στην ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης.

Όπως εξήγησε ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας το έβαλε συμβολικά γιατί ήθελε να περάσει ένα συγκεκριμένο μήνυμα για τα ζώα.

«Το πουκάμισό μου είχε ένα συμβολισμό για την προστασία των ζώων. Όσον αφορά στα παπαγαλάκια, όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι ζω με πολλούς παπαγάλους, ό,τι αγαπάω τα ζώα και η Πλεύση Ελευθερίας θα αγωνιστεί και για τα ζώα. Ήταν συμβολικό το πουκάμισό μου», εξήγησε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

  

Ο ηθοποιός και βουλευτής αναφέρθηκε και στα σχόλια που έγιναν για την εμφάνισή του με το εν λόγω πουκάμισο και τόνισε ότι τα όσα ειπώθηκαν εναντίον του δεν τον αγγίζουν.

«Δε με αφορούν οι σχολιασμοί των άλλων ανθρώπων γιατί ακούω συνέχεια σχόλια από εδώ και από εκεί. Εγώ είμαι ο Σπύρος Μπιμπίλας και θα είμαι στη Βουλή έτσι όπως με γνωρίζετε. Δε πρόκειται να αλλάξω και να κάνω κάτι άλλο από αυτό που είμαι και θα αγωνίζομαι με τον τρόπο που έχω αγωνιστεί», κατέληξε ο βουλευτής

To άρθρο Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα για το πουκάμισο με τα παπαγαλάκια που φόρεσε στη Βουλή: «Είχε συμβολισμό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate