Ζεφύρι: Άγρια επίθεση με πέτρες και ξύλα σε βάρος αστυνομικών

Επίθεση με πέτρες, ξύλα και τσιμεντόλιθους δέχτηκαν τα ξημερώματα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στο Ζεφύρι.

Κάτοικοι της περιοχής, γύρω στις 3 και μισή το πρωί, κάλεσαν την αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας στην οδό Κλάρας. Όταν έφτασε στο σημείο το περιπολικό της ΟΠΚΕ έκανε έλεγχο σε ένα άτομο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνη την στιγμή τους επιτέθηκαν τρία άτομα με βροχή από πέτρες και ξύλα. Αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις αστυνομικοί, ευτυχώς ελαφρά. Στο τέλος κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες σε τέσσερις Ρομά και να τους οδηγήσουν στο τμήμα.

Όμως το επεισόδιο δεν είχε ακόμα τελειώσει…

Λίγο αργότερα μια ομάδα ατόμων, από ταράτσα διπλανού σπιτιού, άρχισε να πετά πέτρες στους αστυνομικούς που ήταν έξω από το τμήμα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν άλλοι τρεις οι οποίοι όμως κατάφεραν να συλλάβουν δύο από τους δράστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε βάρος των έξι συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία ενώ οι τραυματίες αστυνομικοί πήγαν στο 401 για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.