Ευχαριστίες Τατάρ σε Ερντογάν για τον Οργανισμό Τουρκικών Κρατών


Τηλεφωνική επικοινωνία για να τον ευχαριστήσει που το ψευδοκράτος έγινε αποδεκτό ως παρατηρητής από τον Οργανισμό Τουρκικών Κρατών, είχε ο Ερσίν Τατάρ με τον Τούρκο Πρόεδρο.


Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο Τ/κ ηγέτης είπε ότι θα συνεχίσουν με αποφασιστικότητα τον αγώνα που δίνουν για να αναβαθμιστεί το καθεστώς της «τδβκ» – όπως αποκάλεσε το ψευδοκράτος –σε κάθε διεθνές φόρουμ.


Μιλώντας στον ανταποκριτή της τουρκικής κρατικής τηλεόρασης, TRT, ο κ. Τατάρ χαρακτήρισε την απόφαση του Οργανισμού Τουρκικών Κρατών «ιστορικό βήμα», το οποίο – είπε – θα γιορτάσουν στις 15 Νοεμβρίου.


Στο μεταξύ, μετά τους Ερσίν Τατάρ και Ταχσίν Ερτουγρούλογου γραπτή δήλωση για το γεγονός έκανε και ο «πρωθυπουργός», Ουνάλ Ουστέλ λέγοντας ότι πρόκειται για μια διπλωματική νίκη της Τουρκίας. Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για να στεφθεί με επιτυχία ο αγώνας για ύπαρξη του τουρκοκυπριακού «λαού», πρόσθεσε.


«Χαιρετίζω με μεγάλη υπερηφάνεια και ενθουσιασμό το ότι το κράτος μας έγινε για πρώτη φορά μέλος ως παρατηρητής διεθνούς οργανισμού με το όνομα Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου», ανέφερε ο κ. Ουστέλ εννοώντας το ψευδοκράτος.

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.