Επίθεση Γεωργιάδη στην Ελένη Καλογεροπούλου: Είστε μια υποστηρίκτρια του ΣΥΡΙΖΑ, φανατικιά – Η μιζέρια κάνει κακό στη χώρα

Άγρια επίθεση στη δημοσιογράφο του newsit.gr Ελένη Καλογεροπούλου εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης όταν οι δυο τους βρέθηκαν στο ίδιο πάνελ, το πρωί της Δευτέρας (14.02.2022).

Η συζήτηση στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1 «άναψε» όταν έπεσε στο τραπέζι το θέμα της ακρίβειας και τα μέτρα που σκέφτεται να πάρει η κυβέρνηση. Τα όσα είπε η Ελένη Καλογεροπούλου δεν… άρεσαν στον Άδωνι Γεωργιάδη, που εξαπέλυσε άγρια επίθεση στη δημοσιογράφο του newsit.gr.

Όταν η Ελένη Καλογεροπούλου του είπε πως εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό, ο υπουργός Ανάπτυξης… βγήκε από τα ρούχα του! «Εσείς εκπροσωπείτε τον ελληνικό λαό και όχι εγώ που είμαι εκλεγμένος από 70.000 πολίτες; Από πού είστε εσείς εκπρόσωπος του λαού; Σταματήστε την κλάψα και την μιζέρια, κυρία μου, κάνετε κακό στη χώρα. Είστε μια υποστηρίκτρια του ΣΥΡΙΖΑ φανατικιά και τίποτα άλλο. Είμαι πρόθυμος να απαντώ σε κάθε καλόπιστη ερώτηση, αλλά εσείς είστε κακόπιστη», είπε έξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τα περί… μιζέριας τα είχε πει και νωρίτερα. «Η μιζέρια δεν κάνει καλό στην Ελλάδα, η μιζέρια βλάπτει την πατρίδα, όποιος κάνει όλη μέρα μιζέρια, κάνει κακό στην Ελλάδα», είχε πει.

 

Επεσήμανε ακόμη πως «ο πληθωρισμός είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα, δεν υπάρχουν αυτόματες λύσεις. Εμείς δεν θα πάμε στην Ελλάδα για μια μονάδα σε μια δημοσκόπηση, η Ελλάδα θα κινηθεί όπως πρέπει, με ασφάλεια», συμπληρώνοντας με αφορμή άρθρο του Γιάννη Στουρνάρα πως «είναι καλή η οικονομική ανάκαμψη και η πορεία της οικονομίας, αλλά η Ελλάδα έχει μεγάλη σχέση χρέους και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Χρόνια πίσω, ο αντίστοιχος Στουρνάρας, ο κ. Προβόπουλος έλεγε τα ίδια και δεν τον ακούσαμε και μετά ήρθε η κρίση, τα μνημόνια και η ανεργία».

Αναφερόμενος στην ακρίβεια, ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχτηκε ότι «έχουν αυξηθεί οι τιμές, ιδιαίτερα στην ενέργεια και συμπαρασύρει η ενέργεια μια σειρά από προϊόντα», αλλά πρόσθεσε πως «τα ίδια προβλήματα με τον Έλληνα επιχειρηματία έχει και ο Ιταλός και ο κάθε ευρωπαίος επιχειρηματίας, αλλά σε καμία άλλη χώρα δεν δίνεται η επιδότηση που δίνεται στους επιχειρηματίες από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ας αφήσουμε τα ψόφια, ότι δήθεν δεν υπάρχει πληθωρισμός αλλού. Η Ισπανία έχει μισή ανάπτυξη από εμάς, διπλάσιο πληθωρισμό και αύξηση της ανεργίας», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Ερωτηθείς για την ακρίβεια στα βασικά αγαθά, που πλήττει όλους τους πολίτες, είπε πως «όλοι πληρώνουμε ακριβότερα τα προϊόντα, αλλά δεν έχουμε όλοι την ίδια δυσκολία. Για το κομμάτι των συμπολιτών που πράγματι έχουν την δυσκολία υπάρχουν και θα υπάρξουν στοχευμένα μέτρα».

To άρθρο Επίθεση Γεωργιάδη στην Ελένη Καλογεροπούλου: Είστε μια υποστηρίκτρια του ΣΥΡΙΖΑ, φανατικιά – Η μιζέρια κάνει κακό στη χώρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.