Επέκταση συνεργασίας με τις ποδοσφαιρικές ομάδες ΑΠΟΕΛ και ΑΝΟΡΘΩΣΗ 2024-2027


Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 3/5/2023 στη Λευκωσία, η Cablenet ανακοίνωσε και επίσημα την επέκταση συνεργασίας με τις ιστορικές ποδοσφαιρικές ομάδες του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης μέχρι το καλοκαίρι του 2027.


Η Cablenet από το καλοκαίρι του 2019 όπου κι έχει ενεργή εμπλοκή με το Κυπριακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου «έδεσε» τις δύο μεγάλες ομάδες με συμβόλαιο για 3 ακόμη χρόνια ανανεώνοντας την άριστη συνεργασία μαζί τους.


Για την επέκταση συνεργασίες μίλησαν τόσο ο CEO της Cablenet Γιάννος Μιχαηλίδης, όσο και οι πρόεδροι των δύο ομάδων Πρόδρομος Πετρίδης (ΑΠΟΕΛ) και Ανδρέας Σάντης (Ανόρθωση).


Ο CEO της Cablenet Γιάννος Μιχαηλίδης τόνισε μεταξύ άλλων: «Οι μεγάλες στιγμές που μεταφέρει το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός είναι τεράστιες. Tα τελευταία 5 χρόνια καλύψαμε πάνω από 400 αγώνες Κυπριακών ομάδων. Έχουμε το πιο τεχνολογικά καταρτισμένο στούντιο στην Κύπρο αλλά και μια ομάδα ατόμων που τρέχουν ανελλιπώς για να παρουσιάζουμε άρτια τα παιχνίδια στο φίλαθλο κοινό. Συνδεθήκαμε με 2 καταξιωμένες και ιστορικές ομάδες της Κύπρου, Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ. Δύο ομάδες με ιστορική πορεία προσφοράς στον τόπο μας. Η απόφαση να συνεχίσουμε για άλλα 3 χρόνια ήταν εύκολη. Η σχέση και η συνεργασία μας με τις δύο ομάδες είναι άριστες. Εμείς θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με τις αξίες και τις αρχές με τις οποίες συνηθίσαμε το φίλαθλο κοινό. Ευχαριστώ τον Πρόδρομο και τον Ανδρέα, όπως και τις διοικήσεις των ομάδων».


Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης τοποθετήθηκε ακολούθως: «Είναι μια ιστορική στιγμή αφού η σχέση που άρχισε το 2019 θα πάει μέχρι το 2027. Ως ΑΠΟΕΛ θεωρούμε ότι έχουμε συμβάλει στο να καταστεί η Cablenet σε υψηλή θέση στα τηλεοπτικά κοινά. Το ΑΠΟΕΛ είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα της χώρας κι ας μην παρεξηγηθώ. Το όνομα του είναι συνυφασμένο με τους τίτλους. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ φέτος πάει να σπάσει ρεκόρ και τον χρειαζόμαστε δίπλα μας. Αυτό τον κόσμο τον καλώ να αποτελέσει και το στήριγμα της Cablenet ώστε να γίνει ο πρωταθλητής στα τηλεοπτικά δρώμενα».


Από τη μεριά του ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Σάντης σημείωσε: «Ευχαριστώ την Cablenet για την εκδήλωση. Είχαμε περισσότερο πλουραλισμό από τον ΑΠΟΕΛ στους Προέδρους (σ.σ. γέλια). Η Ανόρθωση είναι ο ιστορικότερος σύλλογος στην Κύπρο, κάτι παραπάνω από ομάδα καθώς είναι το κύτταρο της Αμμοχώστου. Υποχρέωση να την υπηρετούμε με αξιοπρέπεια. Με την επέκταση αυτή, έχω ενημερωθεί από τους συνεργάτες μου, και έχω δει την προσπάθεια αναβάθμισης στα τηλεοπτικά εκ μέρους της Cablenet. Αναλύσεις, παρουσιάσεις. Αριθμό καμερών που δεν υπήρχαν στο Κυπριακό στερέωμα προηγουμένως. Ευχαριστούμε γιατί έτσι βοηθούν στην αναβάθμιση του ποδοσφαίρου. Είναι υποχρέωση να στηρίξουμε τους χορηγούς μας γιατί με την Cablenet δίπλα μας βοηθούμε την ομάδα μας. Η Ανόρθωση γύρισε σελίδα, σε ένα δύσκολο ποδοσφαιρικό χάρτη. Θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε το ποδόσφαιρο. Να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που μας αξίζει. Ανοίξαμε τον δρόμο στους ομίλους του Champions League. Να παλέψουμε για την Αμμόχωστο και για τα παιδιά μας. Αν δημιουργήσουμε σωστούς φιλάθλους θα εξαλειφθεί και η βία, αυτό προωθεί η Cablenet και με τη σωστή προβολή μπορούμε να το πετύχουμε».


Οι δύο προέδροι των ομάδων καθώς και ο CEO της Cablenet, στη συνέχεια δέχθηκαν ερωτήσεις για σημαντικά θέματα σε σχέση και με την κάλυψη των τηλεοπτικών αγώνων με την πειρατεία να είναι κατασταλτικός παράγοντας και στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.


Σε σχέση με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Cablenet, «το φαινόμενο της πειρατείας είναι κάτι που απασχολεί και πρέπει να καταπολεμηθεί» υποστήριξε ο CEO της εταιρείας Γιάννος Μιχαηλίδης: Όπως έγινε και σε προηγμένα πρωταθλήματα σε μεγάλο βαθμό βρήκαν τον τρόπο και περιόρισαν το φαινόμενο της πειρατείας η οποία εξοντώνει τη προσπάθεια των Τηλεοπτικών Παρόχων. Με τη βοήθεια όλων μπορούμε να καταπολεμήσουμε αυτή την συνήθεια. Η πειρατεία καταστρέφει το ποδόσφαιρο και τις συνθήκες στον Κυπριακό χώρο». 


Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους από πλευράς ΑΠΟΕΛ ο προπονητής Βλάνταν Μιλόγεβιτς μαζί με τους Κρέσπο, Εφραίμ, Μπέλετς και Κβιλιτάια ενώ από πλευράς Ανόρθωσης, ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς, μαζί με τους Αρτυματά, Μιχάλη Ιωάννου, Τεχέρα και Γκερέρο.

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.