Ελλάδα

Εξάρχεια: Στο μικροσκόπιο το σημείωμα που άφησε πίσω η γυναίκα που έκοψε τις φλέβες της

Το σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε πίσω η γυναίκα στα Εξάρχεια, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έβαλε τέλος στη ζωή της βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Η γυναίκα φέρεται να έκοψε τις φλέβες της, αφού έχει σημάδια στα χέρια. Το ίδια σημάδια έχει στα χέρια και ο σύζυγός της που είναι ζωντανός.

«Τα κορμιά μας δεν προφέρουν τίποτα πια, αλλά η ψυχή και η φωτιά δεν πεθαίνουν ποτέ. Γι’ αυτό, διαλέξαμε τη λευτεριά. Καλή αντάμωση στους αδικημένους, στους μόνους, στους φευγάτους και στους ασώπαστους. Τα λέμε στην φωτιά», αναφέρει χαρακτηριστικά το σημείωμα.

Η γυναίκα είναι 55 ετών και ο άνδρας 57.

Ο 57χρονος που φαίνεται πως ειδοποίησε την Άμεση Δράση για τη νεκρή γυναίκα του, υποστήριξε ότι εκείνη έπασχε από καρκίνο και είχαν αποφασίσει να αυτοκτονήσουν και οι δύο. Στη συνέχεια και ενώ η γυναίκα ξεψυχούσε ο άνδρας αποφάσισε να δέσει τα τραύματά του και να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Ο ιατροδικαστής ωστόσο που έσπευσε για έλεγχο, θα αποφανθεί αν πρόκειται για αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια. Οι Αστυνομικοί πάντως εξετάζουν αν ισχύουν όσα ισχυρίζεται ο 57χρονος.


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button