Εμβιλά για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Η διαιτησία ήταν σκανδαλώδης»

Ο Γιαν Εμβιλά δήλωσε ότι η διαιτησία ήταν σκανδαλώδης στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης”, δίχως να κάνει κάποια αναφορά σε συγκεκριμένη φάση.

Ο χρυσός σκόρερ του Ολυμπιακού τόνισε, παράλληλα, ότι είναι περισσότερο χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας παρά για το γκολ που πέτυχε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εμβιλά στη NOVA:

Για το το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι: “Είμαι χαρούμενος. Με το γκολ μου κατάφερε η ομάδα να κερδίσει ένα ντέρμπι. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Όποιος και να το έβαζε το γκολ η χαρά θα ήταν η ίδια, γιατί προσφέρουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Ελπίζω να επιστρέψουν σύντομα. Είμαι χαρούμενος κυρίως για τη νίκη στο ντέρμπι”.

Για τον Βαλμπουενά και την ικανότητά του να δημιουργεί: “Όλοι γνωρίζουμε τις ικανότητές του και τι μπορεί να κάνει. Είναι τρανό παράδειγμα για τους νέους. Είτε παίζει βασικός είτε αναπληρωματικός, δίνει το 100% για την ομάδα”.

Για το τι δεν πήγε καλά στο δεύτερο μέρος: “Δεν κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, η ΑΕΚ έπαιξε αρκετά καλά σήμερα. Δεν μου αρέσει να μιλάω γι’ αυτά αλλά σήμερα η διαιτησία ήταν σκανδαλώδης γιατί όταν έπρεπε να κάνουν πράγματα δεν τα κάνανε και άλλες φορές κάνανε πράγματα που δεν έπρεπε Δεν μου αρέσει όταν δεν παίζουμε καλά και κοιτάω τα δικά μας λάθη”.

Για την Αταλάντα: “Η αποφασιστικότητα, η ένταση και η ταχύτητα είναι πράγματα που πρέπει να έχουμε στον ύψιστο βαθμό. Οι Ιταλοί είναι σε καλοί φυσική κατάσταση, Ο Κώστας Μανωλάς μας έχει συμβουλέψει, γιατί γνωρίζει καλά τις ιταλικές ομάδες. Γενικά πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να τρέξουμε πολύ”.

Για τον Φαντιγκά και τη σχέση τους: “Είναι ένας παίκτης που φάνηκε ότι έχει χημεία ανάμεσά μας. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι τυχερός που είναι εδώ. Είναι ένας παίκτης που εξελίσσεται γρήγορα. Αστειευόμαστε αρκετά μεταξύ μας. Πιστεύω ότι έχει μέλλον μπροστά του”.

To άρθρο Εμβιλά για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Η διαιτησία ήταν σκανδαλώδης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.