ΕΛΑΣ: Καταδίωξη διακινητή μεταναστών στην Εθνική Αθηνών – Λαμίας

Μόλις 5 ημέρες μετά την προηγούμενη καταδίωξη και σύλληψη του 24χρονου Σύριου διακινητή στα διόδια της Μαυρομαντήλας, το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιουλίου είχαμε τη σύλληψη ενός ακόμη ομοεθνή του.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport, το ύποπτο αμάξι ήταν ενοικιασμένο, αλλά οι… «ενοικιαστές» ουδέποτε φρόντισαν να το επιστρέψουν στην εταιρία από όπου το πήραν. Εντοπίστηκε λίγο μετά τις 18:00’ στην περιοχή της Λαμίας και αστυνομικοί του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, ξεκίνησαν την καταδίωξη.

Με τη καθοδήγηση του Κέντρου στο «κυνήγι» μπήκε και πλήρωμα του ΑΤ Στυλίδας, ενώ δόθηκε σήμα και στην Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας. Τελικά το περιπολικό της Στυλίδας μαζί με το πλήρωμα του Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, μπλόκαρε το ύποπτο όχημα στα διόδια της Πελασγίας.

O οδηγός του ήταν ένας 28χρονος Σύριος, που συμμορφώθηκε στις εντολές των αστυνομικών και η καταδίωξη έληξε αναίμακτα. Μάλιστα είναι γνωστός στις αρχές για παρόμοιες υποθέσεις παράνομης διακίνησης πολιτών τρίτων χωρών και έχει καταδικαστεί στο πρόσφατο παρελθόν.

Tο προηγούμενο Σάββατο (8/7) ανάλογη καταδίωξη με πρωταγωνιστή 20χρονο Σύριο στην περιοχή της Λάρισας είχε καταλήξει σε πυροβολισμό και στο θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού διακινητή.


Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.