Εκστρατεία ενημέρωσης επιχειρήσεων από την Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή


Εκστρατεία ενημέρωσης επιχειρήσεων: «Εκπαίδευση – Συμμόρφωση – Συνεργασία» πραγματοποίησε την Παρασκευή η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή με στόχο την πλήρη συμμόρφωσή τους με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή, ο Διευθυντής της, Κωνσταντίνος Καραγιώργης, στην εισαγωγική του παρέμβαση ανέδειξε την προσπάθεια της Υπηρεσίας για επικοινωνία με τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο με στόχο την  εκπαίδευση και ενημέρωσή τους, καθώς και την ανάπτυξη στενής συνεργασίας με αυτές.


Σημειώνεται ότι στην εκπαιδευτική ημερίδα επεξηγήθηκαν οι βασικές πρόνοιες της νομοθεσίας για την προστασία των καταναλωτών, επιλύθηκαν απορίες και έγινε ανοιχτή συζήτηση με τους συμμετέχοντες.


Με την ευκαιρία αυτή, η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή αναφέρεται στην σημαντικότητα της δημιουργίας διαύλων επικοινωνίας με τις επιχειρήσεις στην Κύπρο, αφού κρίνει ότι η γνώση και ο σεβασμός των δικαιωμάτων των καταναλωτών από τις επιχειρήσεις δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο μερών, με αμφίδρομα οφέλη, και κατ’ επέκταση συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία της αγοράς.


Διαβάστε ακόμη: Πόσο αυξήθηκαν οι τιμές στα βασικά προϊόντα στην Κύπρο (ΠΙΝΑΚΕΣ)


Πηγή: ΚΥΠΕ 

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.