Εγκαινιάστηκε το νέο συνεδριακό κέντρο στο τουριστικό συγκρότημα Borovets Euphoria Club


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022, 10:07

Με τα εγκαίνια του Grand Glass Hall, του συνεδριακού κέντρου στο τουριστικό συγκρότημα κατοικιών Borovets Euphoria Club, ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση της επένδυσης του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ πλησίον του ομώνυμου χιονοδρομικού κέντρου στο Μπόροβετς της Βουλγαρίας.

Το Grand Glass Hall είναι ένα υπερσύγχρονο κτήριο, έκτασης 2.200 τ.μ., με κεντρική συνεδριακή αίθουσα χωρητικότητας 280 ατόμων, εστιατόριο 210 θέσεων, γυμναστήριο και πισίνα, το οποίο ολοκληρώνει ουσιαστικά τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που προσφέρει το συγκρότημα Borovets Euphoria Club. Υπενθυμίζεται ότι το συγκρότημα αποτελείται από ξενοδοχείο δυναμικότητας 230 κλινών, με δύο εστιατόρια, μπαρ, spa, συνεδριακούς χώρους και χώρους αναψυχής, καθώς και πολυτελείς κατοικίες.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του κ. VladimirGeorgievΔημάρχου του Σάμακοφ, του κ. Μάρκου Τριπολιτάκη Αναπληρωτή Επικεφαλής της Ελληνικής Πρεσβείας στη Βουλγαρία, του κ. Παναγιώτη Ιωαννίδη, μέλος ΔΣ της ΤΕΡΝΑ και Διευθυντή έργων της εταιρείας στη Βουλγαρία και της κας. Κλεονίκης Γεωργιάδου, Εκτελεστικής Διευθύντριας της Icon Borovets, διαχειρίστριας εταιρείας του τουριστικού συγκροτήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ έχει μία δυναμική και επιτυχημένη παρουσία στη Βουλγαρία για περισσότερα από 15 χρόνια, στους τομείς του Real Estate, των κατασκευών και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022, 10:07

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.