Δολοφονία Μιχάλη: «Ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον αδερφό μου»

Σε δήλωση προχώρησε ο αδελφός του 29χρονου Μιχάλη που δολοφονήθηκε από χούλιγκανς το βράδυ της Δευτέρας στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον αδερφό μου» σημείωσε χαρακτηριστικά,  ενώ δήλωσε και παράσταση πολιτικής αγωγής μέσω του δικηγόρου του.

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων η δεύτερη ομάδα των κατηγορουμένων

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκε με ισχυρή αστυνομική δύναμη, η δεύτερη ομάδα των κατηγορουμένων προκειμένου να απολογηθούν για όσα τους καταλογίζονται στην υπόθεση της άγριας επίθεσης έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κατηγορούμενοι που μεταφέρθηκαν στα δικαστήρια με κλούβες της αστυνομίας, μεταφέρθηκαν στα ανακριτικά γραφεία για τις απολογίες τους τις οποίες θα λάβουν η 25η τακτική ανακρίτρια που ορίστηκε για την κύρια ανάκριση, καθώς και ο 14ος και η 20η που ορίστηκαν ως επίκουροι στο έργο της συναδέλφου τους.

Οι απολογίες των 105 κατηγορουμένων για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια ξεκίνησαν χθες με αυτές των πρώτων 30 . Όλοι οι κατηγορούμενοι που βρέθηκαν χθες ενώπιον των δικαστικών λειτουργών κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι μετά τις απολογίες τους.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.