Δολοφονία Άλκη – Νέα βίντεο-ντοκουμέντα: Δίνουν τη χαριστική βολή και φεύγουν θριαμβολογώντας

Νέα βίντεο – ντοκουμέντα έρχονται στο φως της δημοσιότητας που δείχνουν το μένος και την βαρβαρότητα των «ταγμάτων εφόδου» οι οποίοι χωρίς να δείχνουν κανένα έλεος μπροστά στις κραυγές πόνου του Άλκη Καμπανού, του δίνουν τη χαριστική βολή και αποχωρούν από το σημείο θριαμβολογώντας για την στυγνή δολοφονία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από την τηλεόραση του Open, ενώ ο Άλκης κείτεται στο έδαφος, ένας εκ των δραστών του δίνει τη χαριστική βολή. Στις εικόνες καταγράφονται κι άλλα άτομα πλην των έξι που έμπαιναν στα αυτοκίνητα επί της οδού Πλαστήρα. Στο νέο βίντεο διακρίνονται δύο άτομα που πηγαίνουν στην αντίθετη κατεύθυνση προς την οδό Σεφέρη, όπου εικάζεται ότι έχουν αφήσει το σκούρο και τρίτο όχημα που εμπλέκεται στη δολοφονία.

Καθώς αποχωρούν μοιάζουν να θριαμβολογούν για το εγκληματικό τους έργο. Φεύγουν φωνάζοντας συνθήματα και βρίζοντας τα θύματά τους. Την ίδια ώρα ο 18χρονος φίλος του Άλκη ακούει τον σπαραγμό του και τις εκκλήσεις του σε βοήθεια. «Δεν μπορώ άλλο πονάω» ουρλιάζει ο Άλκης για να αφήσει λίγα λεπτά αργότερα στα χέρια του φίλου του την τελευταία του πνοή.

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.