Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Απολογείται ο τρίτος κατηγορούμενος

Με την απολογία του τρίτου κατηγορούμενου από τους 12 που κατηγορούνται για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022, στην περιοχή της Χαριλάου, συνεχίζεται η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

Η δίκη συνεχίζεται στον απόηχο της ομολογίας του δεύτερου κατηγορούμενου ότι μαχαίρωσε τον ‘Αλκη Καμπανό στο πόδι με αποτέλεσμα να «βρει» τη μηριαία αρτηρία, παραδοχή που όμως αμφισβητήθηκε ευθέως τόσο από την εισαγγελέα της έδρας όσο κι από την πολιτική αγωγή.

Η διαδικασία επαναλαμβάνεται ύστερα από διακοπή μίας εβδομάδας. Ανεβαίνοντας στο βήμα του δικαστηρίου ο 22χρονος τρίτος κατηγορούμενος, ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του ‘Αλκη που βρέθηκε στο σημείο του συμβάντος. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην απόφαση να εκδηλωθεί η επίθεση στην Χαριλάου, επιβεβαιώνοντας ότι αφορμή στάθηκε περιστατικό που προηγήθηκε στο Ωραιόκαστρο, όπου «κάποιοι του ‘Αρη κυνήγησαν οπαδούς του ΠΑΟΚ». «Είπαμε να πάμε μία βόλτα, να πάμε να μαλώσουμε με οπαδούς του ‘Αρη» ανέφερε, τονίζοντας ότι η απόφαση λήφθηκε από όλους, «ο καθένας με τη δική του συναίνεση».

Σε ό,τι αφορά τη δική του συμμετοχή στο φονικό επεισόδιο, ο 22χρονος αρνήθηκε ότι ήρθε σε επαφή με τον ‘Αλκη και ότι ο ίδιος κυνήγησε έναν φίλο του 19χρονου.

Η απολογία του βρίσκεται σε εξέλιξη.


Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.