Διαφωνίες Τεμπονέρα και Σπίρτζη με την εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για το Συνέδριο και την εκλογή του νέου προέδρου

Αντίθετοι με την εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για το χρόνο διεξαγωγής του συνεδρίου και την εκλογή του νέου προέδρου εμφανίστηκαν ο Διονύσης Τεμπονέρας και ο Χρήστος Σπίρτζης.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας είναι αντίθετος με την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας καθώς θεωρεί πως το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να γίνει μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και εκεί θα πρέπει να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος του κόμματος.

Ο Χρήστος Σπίρτζης από την πλευρά του αναμένεται να δώσει την Κεντρική Επιτροπή την παραίτησή του από μέλος της Πολιτικής Γραμματείας. Μάλιστα ζητά από όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο καθώς θεωρεί πως δεν έχουν την κομματική νομιμοποίηση μετά το τέλος της εποχής Τσίπρα.

Μάλιστα ο Διονύσης Τεμπονέρας μετά το τέλος της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας ανάρτησε στο facebook την τοποθέτησή του.

To άρθρο Διαφωνίες Τεμπονέρα και Σπίρτζη με την εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για το Συνέδριο και την εκλογή του νέου προέδρου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate