Δευτερεύων, αλλά υπαρκτός ο κίνδυνος διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ

Υπαρκτό, αν και δευτερεύων, χαρακτήρισε τον κίνδυνο διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Γιώργος Τσίπρας.

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα αναφορικά με την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του κόμματος, ο Γιώργος Τσίπρας δεν έκρυψε πως ο κίνδυνος διάσπασης του κόμματος είναι υπαρκτός.

«Είναι δευτερεύων κίνδυνος σε σχέση με τον κίνδυνο να μην αποκτήσουμε άμεσα πολιτική γραμμή, κατεύθυνση κα ηγεσία, τέτοια που να οδηγήσει σε ανάταξη του κόμματος», ανέφερε.

«Ο κίνδυνος αυτός (σ.σ. της διάσπασης) αντικειμενικά υπάρχει αλλά νομίζω ότι είναι ο δεύτερος», είπε, σημειώνοντας ότι «πρέπει είναι να διατηρηθούμε ενιαίοι», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να δημιουργήσει ο Αλέξης Τσίπρας κάτι νέο, ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει κάτι παραπάνω από όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

«Νομίζω ότι είχε δεκαπλάσιες δυνατότητες και όπλα να κάνει αυτό το πράγμα το προηγούμενο χρονικό διάστημα, δηλαδή να γίνει ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ κάτι άλλο και αυτό δεν έγινε. Εννοώ ότι δεν έγινε σε πολύ καλύτερους όρους. Έχει τέτοιο μέγεθος ο Αλέξης Τσίπρας, που νομίζω θα αποφασίσει μόνος του τι θα κάνει», κατέληξε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.