Δεν μετανιώνουν στο ΜέΡΑ25 για το «άκυρο» στη χειραψία με τον Μητσοτάκη – «Πολύ σωστά έπραξαν»

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η άρνηση των μελών του ΜέΡΑ25 να κάνουν χειραψία στον Κυριάκο Μητσοτάκη το Σάββατο (13.05.2023) στην Κυψέλη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε το Σάββατο στην Κυψέλη και μίλησε σε ψηφοφόρους της ΝΔ, ενώ πήγε να χαιρετήσει και στα εκλογικά περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και του ΜέΡΑ25.

Στα περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ τον χαιρέτησαν κανονικά, ωστόσο τα μέλη του ΜέΡΑ25 αρνήθηκαν τη χειραψία.

Ο Πρωθυπουργός σχολίασε αρνητικά την στάση τους αυτή, λέγοντας ειρωνικά «είστε υπόδειγμα ευγένειας».

 

Η υποψήφια βουλευτής με το ΜέΡΑ25, Μαριάννα Τσίχλη, σχολίασε θετικά και επικρότησε τη στάση των μελών του κόμματός της, λέγοντας πως έπραξαν πολύ σωστά.

«Δεν αξίζει κανένας πολιτικός πολιτισμός στον πρωθυπουργό της φτώχειας, του αυταρχισμού και των υποκλοπών. Πολύ σωστά έπραξαν οι συντρόφισσες του ΜέΡΑ25»

 

 

To άρθρο Δεν μετανιώνουν στο ΜέΡΑ25 για το «άκυρο» στη χειραψία με τον Μητσοτάκη – «Πολύ σωστά έπραξαν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate