Δεν έχει παραλάβει έκθεση για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο δημοσιεύματα σύμφωνα τα οποία στα χέρια του Τάκη Θεοδωρικάκου βρίσκεται έκθεση για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. «Ο υπουργός έχει ζητήσει να ενταθούν οι έρευνες» σημειώνεται.

«Από το γραφείο Τύπου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διαψεύδεται κατηγορηματικά δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, έχει παραλάβει έκθεση με στοιχεία από αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο υπουργός έχει ζητήσει να ενταθούν οι έρευνες από τις αστυνομικές υπηρεσίες για να βρεθούν οι ένοχοι, όπως ισχύει και σε κάθε ανοιχτή εγκληματική υπόθεση», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

To άρθρο Δεν έχει παραλάβει έκθεση για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ ο Τάκης Θεοδωρικάκος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate