Δένδιας σε Ερντογάν για τις απειλές πυραυλικής επίθεσης: Νοοτροπίες Βόρειας Κορέας δεν χωρούν στο ΝΑΤΟ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερνοντάν εξαπέλυσε νέες απειλές κατά της Ελλάδας και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, δεν τις άφησε αναπάντητες. Τις χαρακτήρισε απαράδεκτες και καθολικά καταδικαστέες.

«Η Ελλάδα φοβάται τους πυραύλους μας. Λένε πως ο πύραυλος TAYFUN θα χτυπήσει την Αθήνα, θα το κάνει αν δεν κάθονται φρόνιμα», είπε χθες (11.12.2022) ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τον Νίκο Δένδια να του διαμηνύει ότι λογικές Βόρειας Κορέας δεν χωράνε στο ΝΑΤΟ!

«Είναι απαράδεκτο και καθολικά καταδικαστέο να διατυπώνονται απειλές για πυραυλική επίθεση εναντίον της Ελλάδας από σύμμαχο χώρα, μέλος του ΝΑΤΟ. Οι νοοτροπίες Βόρειας Κορέας δεν μπορούν και δεν πρέπει να υπεισέλθουν στην Βορειοατλαντική Συμμαχία», τόνισε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών σε δήλωσή του κατά την άφιξή του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες.

Ο Νίκος Δένδιας ρωτήθηκε και για το σκάνδαλο στο Ευρωκοινοβούλιο, στο οποίο εμπλέκεται η Ελληνίδα ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή και απάντησε: «Όπως είναι γνωστό, διεξάγεται αυτή τη στιγμή μια έρευνα για ιδιαίτερα σοβαρά αδικήματα. Πρέπει όλοι να το σεβαστούμε».

To άρθρο Δένδιας σε Ερντογάν για τις απειλές πυραυλικής επίθεσης: Νοοτροπίες Βόρειας Κορέας δεν χωρούν στο ΝΑΤΟ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate