Δάκρυσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στις μαρτυρικές πόλεις της Ουκρανίας: Επισκέφτηκε Μποροντιάνκα, Μπούτσα και Ιρπίν

Στις πόλεις που έγιναν συνώνυμο της βαναυσότητας του πολέμου που κήρυξε η Ρωσία στην Ουκρανία τον περασμένο Φεβρουάριο βρέθηκε σήμερα (03.11.2022) η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ταξίδεψε υπό άκρα μυστικότητα στην Ουκρανία και επιστέφθηκε τις πόλεις Μποροντιάνκα, Μπούτσα και Ιρπίν, που επλήγησαν από τους βομβαρδισμούς της Ρωσίας. Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνοδεύεται στο ταξίδι της στην εμπόλεμη χώρα από τον υπουργό Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Σε Μποροντιάνκα, Μπούτσα και Ιρπίν, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες με τις τοπικές αρχές και κατοίκους και ακούγοντας τις μαρτυρίες τους, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στο Κίεβο, Κώστας Ονισένκο.

Στη Μπούτσα η Κατερίνα Σακελλαροπούλου περιηγήθηκε στο σημείο που βρέθηκαν ομαδικοί τάφοι Ουκρανών πολιτών στον περίβολο της εκκλησίας του Αγίου Ανδρέα και είδε φωτογραφική έκθεση με αμάχους θύματα του πολέμου.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα συναντηθεί με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι. 

To άρθρο Δάκρυσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στις μαρτυρικές πόλεις της Ουκρανίας: Επισκέφτηκε Μποροντιάνκα, Μπούτσα και Ιρπίν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.