Γρήγορη μηλόπιτα

ΥΛΙΚΑ
200 γρ. σφολιάτας
2 μήλα
1 κουταλάκι ζάχαρη
2 κουταλιές βούτυρο ανάλατο
Κανέλα
1 χτυπημένο αβγό
½ φλ. χοντροκομμένα καρύδια
ΕΚΤΕΛΕΣΗΚόβουμε τη σφολιάτα μας σε στενόμακρες λωρίδες 12-15εκ. πλάτος.

Τρυπάμε με το πιρούνι μας τη σφολιάτα και αλείβουμε με αβγό.

Καθαρίζουμε τα μήλα, τα κόβουμε από τη μέση και αφαιρούμε τα κουκούτσια.

Ακολούθως, τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες και τοποθετούμε τα μήλα πάνω στη σφολιάτα κατά σειρά.

Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα, διάσπαρτα τοποθετούμε το βούτυρο και τα καρύδια πάνω στα μήλα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά περίπου.

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.