Γρήγορη μηλόπιτα
200 γρ. σφολιάτας
2 μήλα
1 κουταλάκι ζάχαρη
2 κουταλιές βούτυρο ανάλατο
Κανέλα
1 χτυπημένο αβγό
½ φλ. χοντροκομμένα καρύδια
Τρυπάμε με το πιρούνι μας τη σφολιάτα και αλείβουμε με αβγό.
Καθαρίζουμε τα μήλα, τα κόβουμε από τη μέση και αφαιρούμε τα κουκούτσια.
Ακολούθως, τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες και τοποθετούμε τα μήλα πάνω στη σφολιάτα κατά σειρά.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα, διάσπαρτα τοποθετούμε το βούτυρο και τα καρύδια πάνω στα μήλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά περίπου.
Πηγη δημοσιεύτηκε στο
Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.