Γνήσιο τέκνο του Παττακού, κατηγορεί την Αριστερά για το ακριβό ρεύμα

Σκληρή επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη από τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τα όσα είπε ξανά ο υπουργός Ανάπτυξης για την Αριστερά. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον χαρακτηρίζει «γνήσιο τέκνο του Παττακού» και τις δηλώσεις του «ακροδεξιό κρεσέντο».

Στην ανακοίνωσή του, μετά τα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΚΑΙ, ο ΣΥΡΙΖΑ τον αποκαλεί «υπουργό της αδιευκρίνιστης ευθύνης», που «κατηγορεί τους πάντες για τα αποτελέσματα της δικής του πολιτικής».

«Ο χαρακτηρισμός δε πολιτών που έχουν δικαιωθεί από το ΣτΕ ως “μουρλούς” δείχνει το ακροδεξιό του μίσος απέναντι στη δημοκρατική λειτουργία της χώρας», σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει επίσης λόγο για «λεηλασία του δημοσίου πλούτου» από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Σαν γνήσιο τέκνο του Παττακού ο κ. Γεωργιάδης σε άλλο ένα ακροδεξιό κρεσέντο κατηγόρησε την Αριστερά και το ΣτΕ για το ακριβό ρεύμα.

Ο υπουργός της αδιευκρίνιστης ευθύνης κατηγορεί τους πάντες για τα αποτελέσματα της δικής του πολιτικής. Αντί να προστατεύσει την κοινωνία από την ακρίβεια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει επιδοθεί στην λεηλασία του δημοσίου πλούτου.

 Ο κ. Γεωργιάδης είναι ο δεύτερος υπουργός μετά τον Καραμανλή που κατηγορεί το ΣτΕ για τις δικές τους οικονομικές αποτυχίες. Ο χαρακτηρισμός δε πολιτών που έχουν δικαιωθεί από το ΣτΕ ως “μουρλούς” δείχνει το ακροδεξιό του μίσος απέναντι στη δημοκρατική λειτουργία της χώρας.

Καμία έκπληξη λοιπόν που η ελληνική  κοινωνία αλλά και η υπόλοιπη Ευρώπη αντιμετωπίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη σαν μια κακή αντιγραφή του Όρμπαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.