Ελλάδα

Γλυφάδα: Ψάχνουν για ηθικό αυτουργό πίσω από το μακελειό στη ναυτιλιακή

Η υποψία ότι μπορεί να υπάρχει πιθανόν ηθικός αυτουργός πίσω από την τριπλή δολοφονία στην ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, ανοίγει την βεντάλια των ερευνών.

Καθώς εκκρεμεί η κατάθεση δυο προσώπων, της Δέσποινας Καρνέση, το άτομο το οποίο είχε επικοινωνία με τον 75χρονο Αιγύπτιο δράστη και αυτόχειρα, λίγες ώρες πριν το μακελειό, αλλά και της αδερφής του δράστη, αξωματικοί της Ασφάλειας που διερευνούν την υπόθεση, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και το εάν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που να τον κατεύθυνε στην δολοφονία των τριών ατόμων.

Η αυτοχειρία εξάλλου, αποτελεί για τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, ένδειξη πως υπάρχει κάποιο προσωπικό ζήτημα.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Αρχές θα προχωρήσουν οι άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να διαπιστωθεί με ποιους μίλησε πριν τη φονική εισβολή στα γραφεία της ναυτιλιακής ο Αιγύπτιος αλλά και να ξεκαθαριστεί και το πού έμενε.

Όπως αναφέρει το MEGA, η αδερφή του «Άρη» ζούσε στην Ελλάδα και πλέον δεν γνωρίζει κανείς πού βρίσκεται, ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ έχει έρθει σε επαφή μαζί της.

Η πρώτη ανακοίνωση της οικογένειας Καρνέση μετά το μακελειό

Στο μεταξύ, έκκληση προς κάθε κατεύθυνση για σεβασμό στο πένθος της οικογένειάς τους απηύθυναν ο Σπύρος και η Δέσποινα Καρνέση με κοινή δήλωσή τους ύστερα από την αιματηρή επίθεση στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα τη Δευτέρα (12/2).

Συγκεκριμένα, στη δήλωσή τους αναφέρουν τα εξής:

«Κατανοούμε απόλυτα πως το τραγικό γεγονός που συγκλονίζει τις οικογένειες μας τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει σημαντικό ενδιαφέρον.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ειλικρινά όσους μας συμπαραστέκονται.

Ταυτόχρονα, επιθυμούμε να εκφράσουμε για ακόμα μία φορά τη θερμή μας έκκληση, προς κάθε κατεύθυνση, για σεβασμό στο πένθος που βιώνουμε.

Η ανείπωτη θλίψη μας επιτάσσει την παύση κάθε συζήτησης για οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή μας.

Και αυτή είναι η αυθεντική και μόνη βούληση όλων των μελών της οικογένειάς μας.

Δηλώνουμε επίσης ότι οτιδήποτε άλλο διακινείται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξ’ ονόματος οποιουδήποτε από εμάς, δεν μας εκφράζει.

Καπτα-Σπύρος Καρνέσης

Δέσποινα Καρνέση»


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button