«Γλέντι» με την ανάρτησή Κοτζιά για το 4 της Ελλάδας στην Κύπρο στην Eurovision – «Είστε σίγουρα πρώην υπουργός Εξωτερικών;»

Ένα σχόλιο του Νίκου Κοτζιά στο Twitter για την Eurovision αρκούσε για να προκαλέσει… πανηγύρι στα σχόλια.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς θέλησε να σχολιάσει τους 4 βαθμούς που έδωσε η ελληνική επιτροπή στο τραγούδι της Κύπρου της Eurovision. Υποστήριξε πως αυτό έγινε στο πλαίσιο κάποιας προσπάθειας αποξένωσης της Ελλάδας από την Κύπρο.

«Το τεσσάρι στην Κύπρο στην eurovision δεν είναι το πρόβλημα, αλλά το αποτέλεσμα, ένα ακόμα δείγμα, της προσπάθειας που κάνουν πολλές πλευρές του κυρίαρχου συστήματος να αποξενωθεί η ελληνική κοινωνία απο την Μεγαλόνησο και το Κυπριακό, ώστε να προωθηθούν τα απορριπτέα σχέδια τους».

 

Οι χρήστες του twitter άρχισαν το «γλέντι», λέγοντας κιόλας πως αυτή είναι ανάρτηση που θα έκανε… λογαριασμός – παρωδία.

Δείτε μερικά tweets

Ο Νίκος Κοτζιάς επανήλθε με δεύτερη ανάρτησή του κατηγορώντας όσους κοροϊδεψαν την προηγούμενη, λέγοντας πως απλά επιβεβαίωσαν τα όσα είπε.

«Κάνω ένα σχόλιο για την αυξανόμενη αποξένωση της επίσημης Ελλάδας απο την Κύπρο με αφορμή το “4” και τα τρολ δεν έχουν τι να πουν επί της ουσίας, το σοβαρό πρόβλημα, διότι δεν έχουν καμιά ενσυναίσθηση για την Κύπρο»

Με τα χαζά τους σχόλια επιβεβαιωνουν αυτό το ανησυχητικό γεγονός Όπως αναμενόταν, και αυτη η ανάρτηση έτυχε… ευρείας αποδοχής, με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν.

To άρθρο «Γλέντι» με την ανάρτησή Κοτζιά για το 4 της Ελλάδας στην Κύπρο στην Eurovision – «Είστε σίγουρα πρώην υπουργός Εξωτερικών;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate