Γιώργος Τσίπρας: «Πήρε μπροστά ξανά η άθλια μονταζιέρα της ΝΔ» – Σκληρή απάντηση της Πειραιώς

Για fake news και διαστρέβλωση των δηλώσεών του, σε σχέση με τα όσα είπε για την άμυνα της χώρας, κατηγορεί ο αναπληρωτής τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Τσίπρας τη ΝΔ, με το κυβερνών κόμμα να απαντά με… υψηλούς τόνους.

Η επίθεση που εξαπέλυσε ο Γιώργος Τσίπρας

Σε δήλωσή του με την οποία απαντά στον πρωθυπουργό, αναφέρει: «Για ακόμη μια φορά, ο κ. Μητσοτάκης επιδίδεται στο προσφιλές της άθλημα της μονταζιέρας. Απομονώνει, κόβει και ράβει, διαστρεβλώνει. Με μοναδικό στόχο να τροφοδοτήσει τους πιστούς της λίστας Πέτσα, τίτλους fake news. Απευθύνονται σε χαχόλους».

Ακολούθως επαναλαμβάνει «όσα πραγματικά είπα από το βήμα της Βουλής» ως εισηγητής της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «’Το ζήτημα της εξωτερικής πολιτικής και της πολιτικής ασφάλειας, είναι αυτό που πρέπει να υπηρετεί η άμυνα της χώρας. Η άμυνα της χώρας δεν είναι αυτοσκοπός’. Το αυτονόητο, δηλαδή. Και το επαναλαμβάνω ευθαρσώς: Αυτοσκοπός δεν μπορεί να είναι η Άμυνα, αυτοσκοπός δεν μπορούν να είναι τα εξοπλιστικά, αυτοσκοπός δεν μπορούν να είναι τα Rafale. Αυτά είναι τα μέσα που κάθε φορά πρέπει να εξετάζονται και, όπου είναι αναγκαία, επιλέγονται για τον πραγματικό σκοπό: την ασφάλεια της χώρας, την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας, την υποστήριξη της εξωτερικής μας πολιτικής».

Συνεχίζοντας υποστηρίζει: «Όσοι κομπάζουν για τα έξι επιπλέον ραφάλ και «σοκάρονται» από το αυτονόητο, είναι οι ίδιοι που δήλωναν ότι η κόκκινη γραμμή στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων της χώρας είναι τα έξι ναυτικά μίλια. Αυτό αρκεί. Όλα τα άλλα, απηχούν την αγωνία της ΝΔ για θόρυβο με fake news, προκειμένου να αποπροσανατολίσει από τα πραγματικά προβλήματα, αφήνοντας τον ελληνικό λαό έρμαιο της χειρότερης καθημερινότητας των τελευταίων ετών. Δυστυχώς για τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, η κοινωνία δεν απαρτίζεται από χαχόλους».

Η απάντηση της ΝΔ

«Ο κ. Γιώργος Τσίπρας αντί να ζητήσει συγγνώμη ή έστω να προσπαθήσει να ανασκευάσει την επικίνδυνη και απαράδεκτη δήλωση του, όχι μόνο επιμένει, αλλά ζητάει και τα ρέστα. Με περισσό θράσος επαναλαμβάνει αυτούσια τα όσα είπε. Προφανώς για τον κ. Τσίπρα που ανήκει στο κόμμα του «η θάλασσα δεν έχει σύνορα» η θωράκιση της χώρας δεν είναι αυτοσκοπός. Όπως τόνισε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή, για τη δική μας παράταξη η άμυνα της χώρας είναι ο υπέρτατος σκοπός».

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

To άρθρο Γιώργος Τσίπρας: «Πήρε μπροστά ξανά η άθλια μονταζιέρα της ΝΔ» – Σκληρή απάντηση της Πειραιώς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.