Γιούχαραν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην ψηφοφορία για εκλογή προέδρου της Βουλής

«Παρών» δήλωσε η Πλεύση Ελευθερίας κατά την ψηφοφορία της εκλογής του προέδρου της Βουλής, όπως είχε ήδη γίνει γνωστό με ανακοίνωση του κόμματος. Η ψηφοφορία σημαδεύτηκε από ένα απρόοπτο, όταν το λόγο πήρε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, για να δηλώσει παρούσα.

Η επικεφαλής του κόμματος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν περιορίστηκε στο «παρούσα» αλλά άρχισε να εξηγεί τους λόγους που επέλεξε το κόμμα της να ψηφίσει «παρών» προκαλώντας αντιδράσεις από τους υπόλοιπους βουλευτές, ενώ κάποιοι άρχισαν τα γιουχαΐσματα. 

Η ίδια συνέχισε απτόητη λέγοντας πως αυτό γίνεται «για λόγους αρχής χωρίς προσωπική μομφή στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Τασούλα». 

Πρόσθεσε ότι «με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να δηλώσω ότι η Πλεύση Ελευθερίας θα συμβάλει στην ενίσχυση της κοινοβουλευτικής λειτουργίας».

Ωστόσο, τότε ακούστηκαν διαμαρτυρίες και γιουχαΐσματα από τα έδρανα της Βουλής, με πολλούς βουλευτές να δυσανασχετούν με την παρέμβασή της. 

Μάλιστα, ακούστηκε από τα έδρανα της Βουλής κάποιος να λέει: «Αρχίσαμε…». 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.