Γιάννης Οικονόμου: Πολιτική εξαθλίωση Τσίπρα, κανείς δεν έχει αμφισβητήσει το αδιάβλητο των εκλογών από το 1974

Σκληρή απάντηση στα όσα ανέφερε σε δήλωσή του ο Αλέξης Τσίπρας από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Ο Γιάννης Οικονόμου κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως μπαίνει σε «επικίνδυνα για τη Δημοκρατία μονοπάτια».

Σε δήλωσή του σήμερα (04.11.2022), ο Αλέξης Τσίπρας από τον πρωθυπουργό να απαγορεύσει την εμπορία του predator στην Ελλάδα, να αντικαταστήσει με πρόσωπο κοινής αποδοχής τον επικεφαλής της ΕΥΠ και της εισαγγελέως της και να δεσμευτεί πως όταν αρχίσει επίσημα η προεκλογική περίοδος να αναλάβει υπηρεσιακός υπουργός Προστασίας του Πολίτη που θα έχει υπό την αρμοδιότητά του την ΕΥΠ. Όλα αυτά ο Γιάννης Οικονόμου θα χαρακτήρισε «απόλυτη πολιτική εξαθλίωση»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εισέρχεται και πάλι σε επικίνδυνα για τη Δημοκρατία μας μονοπάτια. Χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο, βασισμένος μόνο σε ψέματα και ανυπόστατες φήμες, φτάνει στην απόλυτη πολιτική εξαθλίωση», τονίζει αρχικά σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Και σημειώνει ότι «η ομαλή λειτουργία της Δημοκρατίας μας και το αδιάβλητο των εκλογικών διαδικασιών είναι ένα κεκτημένο της Μεταπολίτευσης, το οποίο οφείλουμε όλοι, πολιτικοί και πολίτες, να προστατεύσουμε ως κόρη οφθαλμού. Κανείς, από το 1974 μέχρι σήμερα, δεν διανοήθηκε να το αμφισβητήσει».

Για άλλη μια φορά, ο Γιάννης Οικονόμου κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα πως «μιμείται τους ακραίους πολιτικούς στις ΗΠΑ και τη Βραζιλία, οι οποίοι δεν σέβονται τη λαϊκή ετυμηγορία και δεν διστάζουν να πληγώσουν βαριά τους θεσμούς των χωρών τους.

Αναζητά απεγνωσμένα δικαιολογίες για την επερχόμενη ήττα του, φτάνοντας στο σημείο να θυσιάσει την ομαλότητα και τη νομιμότητα για να στήσει γραμμή προσωπικής του άμυνας.

Όμως η πολιτική του αδυναμία οφείλεται στην πολιτική του ανεπάρκεια, στην ένδεια προτάσεων για τα υπαρκτά και τα μεγάλα που απασχολούν την πατρίδα και στον «τραμπισμό αλά γκρέκα» με τον οποίο πολιτεύεται».

To άρθρο Γιάννης Οικονόμου: Πολιτική εξαθλίωση Τσίπρα, κανείς δεν έχει αμφισβητήσει το αδιάβλητο των εκλογών από το 1974 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.