Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Τζακ Μπλακ αυτοσχεδίασε σε συναυλία και έφτιαξε τραγούδι για τον «Greek freak»

Μια… όχι και τόσο πετυχημένη προσπάθεια από τον Τζακ Μπλακ, για ένα αυτοσχέδιο τραγούδι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και «υπόσχεση» για ένα καλύτερο αποτέλεσμα την επόμενη φορά.

Ο Τζακ Μπλακ έδωσε συναυλία με τον Κάιλ Γκας(σ.σ. οι «Tenacious D») στο Μιλγουόκι και όχι μόνο δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά δεν δίστασε να αυτοσχεδιάσει και να φτιάξει ένα αυτοσχέδιο τραγούδι για τον «Greek freak».

«Ξέρετε πως εγώ κι ο Κέιτζ (σ.σ. Κάιλ Γκας) είμαστε Λέικερς για πάντα, αλλά υπάρχει ένας παίκτης που γουστάρουμε να τον βλέπουμε ό,τι και να δείχνει εκείνη την ώρα η τηλεόραση. Ξέρετε γιατί; Γιατί είναι απίθανος!», είπε αρχικά ο Τζακ Μπλακ και στη συνέχεια παίρνοντας ρυθμό από την μπάντα του άρχισε να τραγουδά ρυθμικά «Antetokounmpo-Antetokounmpo-Antetokounmpo, 1-2-3, Antetokounmpo-Antetokounmpo-Antetokounmpo MVP…» και μετά «Antetokounmpo-Antetokounmpo-Antetokounmpo, yes it’s true… Antetokounmpo-Antetokounmpo-Antetokounmpo, we love you».

Πάντως, ο Τζακ Μπλακ στο τέλος παραδέχτηκε πως «… πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Αλλά θα φτιάξουμε ένα τραγούδι για τον Αντετοκούνμπο και θα είναι φοβερό».

To άρθρο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Τζακ Μπλακ αυτοσχεδίασε σε συναυλία και έφτιαξε τραγούδι για τον «Greek freak» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.